• Business Of Fashion

    Ακτινοβολεί η Jennifer Lopez με δημιουργία Celia Kritharioti γεμάτη Swarovski

    • NewsRoom
    τζενιφερ λοπεζ

    Η Jennifer Lopez λανσάρει το νέο της άρωμα «Promise» στη Νέα Υόρκη


    Πιο λαμπερή και σέξι από ποτέ είναι η Jennifer Lopez στη φωτογράφιση της παγκόσμιας καμπάνιας για το νέο της άρωμα «Promise».

    Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ποζάρει με μία εκπληκτική δημιουργία, που έχει την υπογραφή της καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας, Celia Kritharioti.

    Απαστράπτουσα η JLo εμφανίζεται φορώντας το χρυσό αποκαλυπτικό φόρεμα της Celia Kritharioti, με ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα.

    Πρόκειται για μια δημιουργία από κρύσταλλα Swarovski σε τόνους του χρυσού, που ταιριάζουν απόλυτα με το bronze χρώμα της εκρηκτικής Πουερτορικανής τραγουδίστριας.

    Άλλωστε το signature look της Lopez χαρακτηρίζεται από bronze αποχρώσεις και ένα εκθαμβωτικό glow.

    Στο παρελθόν, η καλλιτέχνις, που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl 2020 μαζί με την Shakira, έχει φορέσει και πάλι δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

    Δεν είναι τυχαίο ότι σημαντικά πρόσωπα τόσο της εγχώριας showbiz όσο και του εξωτερικού λατρεύουν τις ξεχωριστές haute couture δημιουργίες της Celia Kritharioti, καθώς το atelier του οίκου Celia Kritharioti Couture, αναδείχθηκε ως ένα από τα επτά καλύτερα atelier υψηλής ραπτικής στον κόσμο σε ένα από τα αφιερώματα της «θρυλικής» βρετανικής Vogue.



    ΣΧΟΛΙΑ