• Business Of Fashion

    Αυτός είναι ο Έλληνας πίσω από το look της Μαντόνα στη Eurovision

    Μαντόνα


    Το μαύρο eyepatch της Μαντόνα δημιούργησε ο Γρηγόρης Καραβάς

    Μπορεί η Μαντόνα να άφησε ανάμεικτα συναισθήματα με την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision 2019, ωστόσο δεν παύει να είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα καλλιτέχνις όλων των εποχών και να βρίσκεται επάξια στο θρόνο της τα τελευταία 30 χρόνια.

    Παρά την κακή εμφάνιση που μπορεί να οφείλεται είτε σε πρόβλημα με τον ήχο είτε στο άγχος της να περάσει ένα ειρηνικό μήνυμα μεγάλης σημασίας στη χώρα όπου βρισκόταν, -κάτι που λίγοι αντιλήφθηκαν- η βασίλισσα της ποπ είναι γνωστή για τα σόου-υπερπαραγωγές που στήνει, αλλά και την ικανότητά της να μεταμορφώνεται.

    Άλλωστε δεν την αποκαλούν «Queen of Re-invention» για το τίποτα.

    Πλέον έχουμε περάσει στη νέα era της Μαντόνα, η οποία δεν είναι άλλη από την «MADAME X», το alter-ego που δημιούργησε η ίδια και ονόμασε το νέο της άλμπουμ, που κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου.

    Εκκεντρικό στοιχείο της νέας αυτής περσόνα είναι το κάλυμμα που έχει στο αριστερό μάτι της που θυμίζει πειρατή. Το χαρακτηριστικό eyepatch είναι δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Γρηγόρη Καραβά ή όπως είναι γνωστός στο εξωτερικό, Gregory Kara.

    Είναι εικαστικός, καλλιτέχνης και σχεδιαστής extreme αξεσουάρ προσώπου και κεφαλιού. Έφυγε από την Αθήνα πριν από 9 χρόνια προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του στο Λονδίνο.

    Εκτός από τη συνεργασία του με την Μαντόνα, ο Γρηγόρης Καραβάς έχει αναλάβει τον σχεδιασμό αξεσουάρ για παγκοσμίως φήμης τραγουδίστριες, όπως Lady Gaga, Αριάνα Γκράντε, Κέιτι Πέρι, Pink και πολλές άλλες.

    Δέρμα, ύφασμα, κρύσταλλοι και λάτεξ είναι τα υλικά που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει μοναδικά αξεσουάρ για τις διάσημες πελάτισσές του, που έχουν σκοπό να καταπλήξουν τα πλήθη.

    Το μαύρο eye patch της Madge με το χαρακτηριστικό X είναι στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski.

    Το eyepatch της Μαντόνα, δημιουργία του Γρηγόρη Καραβά

    Το eyepatch δεν αποτελεί την μοναδική δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή για την Μαντόνα, καθώς έφτιαξε ένα υποβλητικό headpiece το οποίο φόρεσε η ίδια στο βίντεο κλιπ του «Medellin», μία συνεργασία με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ, Maluma.

    Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Καραβίας στο Instagram, χρειάστηκαν δύο εβδομάδες προκειμένου να το διακοσμήσει με κρύσταλλα Swarovski και περισσότερες από 100 ώρες ραψίματος στο χέρι.



    ΣΧΟΛΙΑ