ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού, η Ελλάδα, συνεχίζει να προσελκύει ταξιδιώτες φέτος. Από τη Μύκονο μέχρι την Αθηναϊκή Ριβιέρα, εδώ είναι οι πιο όμορφες παραλίες για να βουτήξετε».
Με αυτό το εισαγωγικό σημείωμα η γαλλική Vogue αναφέρεται στις ελληνικές παραλίες που θεωρεί τις καλύτερες της Ελλάδας. Ανάμεσά τους, έχουν παρουσία και οι Κυκλάδες με ξεχωριστή θέση, κατά σειρά, το Σαρακίνικο της Μήλου «ένα τοπίο με εκπληκτικές καμπύλες, το οποίο συχνά συγκρίνεται με αυτές του φεγγαριού», η Κόκκινη παραλία της Σαντορίνης «αυτό το ονειρεμένο σημείο που συνδυάζει ηφαιστειακά πετρώματα στο χρώμα της φωτιάς και μια πεντακάθαρη θάλασσα» και το Αλικό Νάξου «μια από τις άγριες παραλίες του που σας επιτρέπουν να κάνετε ηλιοθεραπεία με ηρεμία».
Τίτλος του αφιερώματος «οι πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας που να κολυμπήσετε αυτό το καλοκαίρι» με την επισήμανση ότι «η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους καλοκαιρινούς προορισμούς».
Διαβάστε επίσης:
Παπουτσάνης: Νέος υπεύθυνος εξυπηρέτησης μετόχων και εταιρικών ανακοινώσεων
Attica Group: Στο 94,61% το ποσοστό της Strix
Πυρκαγιές: Φωτιές σε Βαμβακόφυτο Σιντικής και Άγιο Βλάση Τρίπολης (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λειψυδρία: Τέλος του 2026 ο διαγωνισμός για το μεγάλο έργο «Εύρυτος» άνω των 500 εκατ.
- Ο έκπτωτος πρίγκιπας, ο βασιλιάς θεατής και τα μοντέλα-βάζα: Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου δεν απογοήτευσε
- Κουτσουρέλη-Παπαρίδου: Στις δικαστικές αίθουσες η διαμάχη Unisystems-ΣΕΠΕ
- Ρωσικό πετρέλαιο: Πώς ο σκιώδης στόλος «έσωσε» τις εξαγωγές – Αυξημένοι όγκοι, αλλά λιγότερα στο ταμείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.