• The Dolli: A Hotel to LOVE, an invite to KISS

    Το THE DOLLI γιορτάζει την αγάπη, με εξαιρετικές γεύσεις, την ομορφότερη θέα της πόλης και το μήνυμα «KISS»

    The Dolli - The Kiss

    Αριστοκρατικό, αλλά φιλόξενο, με μοναδική αισθητική και ονειρεμένη θέα, το νέο, εμβληματικό ξενοδοχείο – hôtel maison του ομίλου Grecotel στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστείς στιγμές – προσωπικές, μαγικές, αξέχαστες. Γιατί το The Dolli αγαπά την ομορφιά, τις αισθήσεις και τα συναισθήματα, συνδυάζοντας Ιστορία, κοσμοπολίτικο αέρα, σύγχρονη οπτική με μια διάθεση συμμετοχής, θα έλεγε κανείς, στο πνεύμα κάθε εποχής του χρόνου.

    Θα ήταν, λοιπόν, αδύνατο να μην γιορτάσει τον έρωτα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: KISS. Ένα μήνυμα που την εβδομάδα 12-18 Φεβρουαρίου θα διαπνέει όλους τους χώρους και τα δωμάτιά του, με το κόκκινο του ερωτικού πάθους να προσθέτει παιχνιδιάρικες πινελιές παντού, ενώ οι σεφ έχουν σχεδιάσει ειδικά μενού κι εμπνευσμένες δημιουργίες για όσους αγαπούν… αισθήσεις και συναισθήματα.

    Στο Dolli·s rooftop restaurant με την καθηλωτική θέα στην Ακρόπολη, στα σημαντικότερα μνημεία, στην Πλάκα και μια πανοραμική άποψη της πόλης όπου κι αν γυρίσεις το βλέμμα, το Valentine’s dinner στις 14 Φεβρουαρίου γίνεται μια αξέχαστη exclusive εμπειρία.

    Ο chef Σάκης Τζανέτος προτείνει ένα γαστρονομικό μενού με αριστοτεχνικά πιάτα και απρόσμενους συνδυασμούς.

    Το Dolli·s θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του με σαμπάνια Veuve Clicquot ή Laurent Perrier Cuvée Rosé και εκλεκτά canapés: τερίνα φουά γκρα, σολομός Wellington, καρπάτσιο μοσχάρι με τρούφα και λαβράκι sashimi ακολουθούνται από ταρτάρ με καραβίδα, χαβιάρι και αχινό.

    Στη συνέχεια, χτένια Saint Jacques και τριλογία tortelli με αστακό, γαρίδα και καλαμάρι. Main course, το Wagyu beef με fois gras και τρούφα.

    Για το τέλος, το επιδόρπιο Coeur d’ Amour με σοκολάτα Valrhona, ενώ ο executive sommelier προτείνει τα κατάλληλα wine pairings και cocktails για κάθε γεύση.

    Επιπλέον, για να παρατείνει τη μαγεία όσο το δυνατόν περισσότερο, το check-out θα μπορεί να γίνει αργότερα, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης δωματίου, βάσει διαθεσιμότητας.

    Στο THE DOLLI, άλλωστε, τέχνη και αισθητική συνδέονται άρρηκτα με την παράδοση της αυθεντικής, προσωπικής φιλοξενίας όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν υπέροχες στιγμές κάθε ώρα της ημέρας.

    Στο επιβλητικό Salon, ανάμεσα στα συλλεκτικά έργα των Lalannes, του Pablo Picasso και τα κεραμικά του Jean Cocteau, οι επισκέπτες συναντούν το Dolli’s patisserie, με τον signature buffet γλυκών και κερασμάτων, όπου μπορούν να γευθούν ακαταμάχητες δημιουργίες.

    Στον χώρο του Library, παρουσιάζεται μια κοσμοπολίτικη πρόταση Afternoon Tea που συνοδεύεται από ιδιαίτερες γλυκές και αλμυρές γεύσεις, γύρω από σπάνια objets & art pieces, ιστορικά κειμήλια, αντικείμενα design κι ενδιαφέρουσες εκδόσεις.

    Το αισθαντικό Le Bar Secret ανοίγει τις πόρτες του στο ισόγειο, παραπέμποντας σε ένα περίτεχνο jewel box με αύρα ιδιωτικότητας, ανατρεπτικά cocktails, ξεχωριστά pairings κι επιμελημένα menus για γεύμα ή δείπνο.

    An invite to kiss, λοιπόν! Σ’ ένα ξενοδοχείο που αγαπάμε κάθε μέρα πιο πολύ.