ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ΟΠΕΚ+ συζητά άλλη μια αύξηση της παραγωγής κατά 411.000 βαρέλια ημερησίως για τον Αύγουστο σύμφωνα με τη βιντεοδιάσκεψη της ομάδας αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με εκπροσώπους που ζήτησαν να μην κατονομαστούν.
Η Σαουδική Αραβία και οι εταίροι της έχουν ήδη εγκρίνει αυξήσεις του ίδιου μεγέθους για τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, καθώς επιταχύνουν την αναβίωση της σταματημένης παραγωγής προκειμένου να ανακτήσουν μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς.
Διαβάστε επίσης:
Όμιλος ΔΕΗ: Eπτά διακρίσεις από τον διεθνή Οργανισμό Extel για το 2025
BlackRock: Εξετάζει επιστροφή στην Aramco του μεριδίου της στους αγωγούς φυσικού αερίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.