• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Η Rolls Royce δημιούργησε το πιο ακαταμάχητο σετ για τη σαμπάνια

    • Bloomberg


    Εάν οδηγείτε μία Rolls-Royce, θα φαίνονταν παράδοξο να τοποθετείτε τα ποτά σας σε ένα φτηνό φορητό ψυγείο. Η βρετανική μάρκα πολυτέλειας κυκλοφόρησε στην αγορά ένα από τα πιο ακριβά δοχεία ψύξης για να διατηρείτε τη σαμπάνια για το χαβιάρι δροσερά, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες σας. 

    Το Champagne Chest, με τιμή που ξεκινά από τις 37,000 λίρες (47,000 δολάρια) προ φόρων, είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και μαύρο αλουμίνιο, ενώ εξωτερικά είναι καλυμμένο με δέρμα και ξύλο δρυς. Με το πάτημα ενός κουμπιού το κουτί ανοίγει για να αποκαλύψει το σετ σαμπάνιας για τέσσερα άτομα.

     

    Το εξωτερικό καπάκι μετατρέπεται σε δίσκο σερβιρίσματος, ενώ στο σετ περιλαμβάνονται και τέσσερις βαμβακερές πετσέτες με κεντημένα τα μονογράμματα της πολυτελούς αυτοκινητοβιομηχανίας, “RR”.

    Επίσης, το σετ περιλαμβάνει μία ειδικά διαμορφωμένη θήκη για χαβιάρι, με δύο δοχεία χωρητικότητας 30 γραμμαρίων, καθώς και τα ειδικά κουταλάκια, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να εξοπλιστεί με τρία πορσελάνινα μπολ.

    Το Chest Champagne αποτελεί μία ακόμη πολυτελή προσθήκη στην συλλογή αξεσουάρ της Rolls-Royce Motor Cars. Τα καλύτερα υλικά παντρεύονται με την τεχνολογία αιχμής για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία. Το Champagne Chest είναι σχεδιασμένο για όσους αναζητούν την αίσθηση κομψότητας μέσω μίας ακαταμάχητης συσκευής που εντυπωσιάζει.

    Αν το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει αρκετό χώρο για να καλύψει τις ανάγκες σας, υπάρχει και το Picnic Hamper που λάνσαρε η εταιρεία το 2016, αξίας 46,000 δολαρίων.

     



    ΣΧΟΛΙΑ