ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Apple Inc. σχεδιάζει ασπίδες προσώπου για γιατρούς και νοσηλευτές και έχει ήδη προσφέρει πάνω από 20 εκατομμύρια μάσκες μέσω της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού της, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τιμ Κουκ.
Ο Κουκ έκανε την ανακοίνωση την Κυριακή μέσω Twitter, λέγοντας ότι ομάδες σχεδίασης, κατασκευής, συσκευασίας και αποστολής συνεργάζονται με προμηθευτές για να φτιάξουν και να αποστείλουν τις ασπίδες προσώπου.
Η πρώτη αποστολή παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα σε νοσοκομείο της Santa Clara στην Καλιφόρνια. Οι ασπίδες είναι ρυθμιζόμενες και συναρμολογούνται σε λιγότερο από δύο λεπτά, είπε, προσθέτοντας ότι η Apple σχεδιάζει να παραδώσει πάνω από ένα εκατομμύριο αυτή την εβδομάδα και στη συνέχεια θα κατασκευάζει ένα εκατομμύριο ασπίδες κάθε εβδομάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο – το μεγαλύτερο στην ιστορία – πρόγραμμα επιδότησης εργασίας: 50.000 νέες θέσεις εργασίας
- Metlen: Μειώνει το Millennium την short θέση
- Sea Pioneer: Παρέλαβε ο Βασίλης Μπακολίτσας το φορτηγό πλοίο MV Veracity
- “Public + home” στα Πατήσια: Νέος προορισμός πολιτισμού, τεχνολογίας και σπιτιού στην καρδιά της Αθήνας