ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Σημαντική» επίπτωση από την πανδημία Covid-19 στο δεύτερο τρίμηνο του έτους βλέπει η Coca-Cola Co., η οποία μάλιστα ανέφερε ότι είναι αδύνατο να προβλέψει αυτήν τη στιγμή ποιες θα είναι οι επιδόσεις της φέτος.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα η Coca-Cola, ο όγκος των πωλήσεών της μειώθηκε περίπου κατά 25% παγκοσμίως από τις αρχές Απριλίου. Οι επιπτώσεις των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και τα lockdown έχουν πλήξεις τις πωλήσεις, κυρίως εκτός σπιτιού, και ο τελικός αντίκτυπος στα αποτελέσματα ολόκληρου του έτους θα εξαρτηθεί από τη διάρκεια αυτών των μέτρων, ανέφερε η εταιρεία.
Η Coke ανέφερε επίσης ότι πιστεύει πως «η πίεση στις επιχειρηματικές δραστηριότητές της είναι προσωρινή και παραμένει αισιόδοξη ότι θα δει βελτίωση στο δεύτερο εξάμηνο του 2020».
Η μετοχή της Coca-Cola σημείωνε άνοδο 1,3% στην προσυνεδρίαση.
Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης συγκρίσιμα κέρδη ανά μετοχή για το πρώτο τρίμηνο 51 σεντς, από 48 σεντς ένα χρόνο νωρίτερα και πάνω από τη μέση εκτίμηση των αναλυτών (44 σεντς) που συμμετείχαν σε έρευνα του Bloomberg.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ο Σι είναι «Ένας από τους μεγαλύτερες ηγέτες του κόσμου» – Η ανάρτηση του μετά την αναχώρηση από την Κίνα
- Inside the Game: Η Ανώτερη Σχολή ΑΚΜΗ ανέδειξε τη σύγχρονη πραγματικότητα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας
- Axios: Το «θέατρο φιλίας» Τραμπ–Σι και τα αγκάθια στις σχέσεις Ουάσιγκτον – Πεκίνου
- Σταύρος Φλώρος-Survivor: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.