ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η μεγάλη άνοδος της μετοχής της Country Garden Holdings Co., της μεγαλύτερης εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων βάσει πωλήσεων στην Κίνα, είχε ως αποτέλεσμα η αντιπρόεδρος της εταιρείας Yang Huiyan να δει την περιουσία της να αυξάνεται κατά 2,1 δισ. δολάρια. Και αυτό μέσα σε μόλις τέσσερις μέρες, τις πρώτες τέσσερις συνεδριάσεις του έτους.
Η Yang, βασικός μέτοχος της Country Garden, είδε την περιουσία της να εκτοξεύεται στα 25,6 δισ. δολάρια στις 5 Ιανουαρίου, κάνοντας την ίδια το πέμπτο πλουσιότερο άτομο στην Κίνα, σύμφωνα με τον δείκτη Bloomberg Billionaires Index. Και αυτό πριν η μετοχή της Country Garden καταγράψει επιπλέον κέρδη 6,9% τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Χονγκ Κονγκ, διευρύνοντας τα κέρδη της μέχρι στιγμής φέτος στο 16%.
Η 36χρονη Yang είναι η πλουσιότερη γυναίκα και η νεότερη δισεκατομμυριούχος στην Κίνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Microsoft αυξάνει τις τιμές του Xbox για τρίτη φορά σε 13 μήνες
- Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Ή αγνοεί τους κανόνες ή οδηγεί τη χώρα σε νέες περιπέτειες – Να εξηγήσει πού θα βρει τα 6 δισ. ευρώ
- Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στον Ορχομενό
- JPMorgan: Μια ξαφνική αποχώρηση ανοίγει νέα σενάρια για την κούρσα διαδοχής για τον Jamie Dimon

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.