• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Brian Chesky: Ο CEO της Airbnb αποφάσισε να ζει σε διαφορετική πόλη κάθε δύο εβδομάδες

    • Bloomberg

    Brian Chesky, CEO Airbnb


    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Airbnb, Brian Chesky, μιλάει για τη «χρυσή εποχή των ταξιδιών» του, λέγοντας ότι θα «ζήσει σε Airbnb» και θα μείνει σε διαφορετικές τοποθεσίες για τους επόμενους μήνες.

    Ο Chesky, ο οποίος ανακοίνωσε τα σχέδιά του σε ένα νήμα στο Twitter, έχει μιλήσει για την πανδημία που αλλάζει τη φύση των ταξιδιών καθώς οι εργαζόμενοι αποκτούν μεγαλύτερη ευελιξία να εργάζονται από οπουδήποτε.

    Οι μακροχρόνιες διαμονές ή αυτές που έχουν διάρκεια μεγαλύτερη του ενός μηνός, ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία της εταιρείας κατά το τρίτο τρίμηνο και αντιστοιχούσαν στο 20% των διανυκτερεύσεων που κρατήθηκαν.

    “Ξεκινώντας από σήμερα, θα ζήσω σε airbnb. Θα διαμένω σε διαφορετική πόλη κάθε δύο εβδομάδες”, ανέφερε στην ανάρτηση του.

    Τον Νοέμβριο, η Airbnb ανακοίνωσε νέα εργαλεία για την προσαρμογή του τρόπου ζωής “εργασία από οπουδήποτε”, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αναζήτησης καταχωρίσεων έως και ένα χρόνο νωρίτερα και της επαλήθευσης των ταχυτήτων διαδικτύου.

    «Αυτή η τάση μοιάζει με μια αποκέντρωση της ζωής και αλλάζει την ταυτότητα του ταξιδιού», έγραψε ο Chesky στο Twitter. «Γι’ αυτό λοιπόν θα ζήσω σε Airbnb. Θα είναι διασκεδαστικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την εμπειρία για τους ανθρώπους που μπορούν πλέον να ζήσουν οπουδήποτε».

    Διαβάστε ακόμη:

    Donald Trump: Θα κατασκευάσει 2.300 πολυτελείς κατοικίες στο Μαϊάμι



    ΣΧΟΛΙΑ