ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός, στο σπίτι του στο Μανχάταν, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Φάχιμ Σάλεχ, 33 ετών, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της startup εταιρείας Gokada.
Το σώμα του Σάλεχ βρέθηκε διαμελισμένο και αποκεφαλισμένο κοντά σε ηλεκτρικό πριόνι που ήταν ακόμη στην πρίζα, σύμφωνα με τους New York Times. Το σώμα του φέρεται να βρήκε η αδελφή του θύματος, όταν, μην έχοντας κανένα νέο του το προηγούμενο 24ωρο, αποφάσισε να πάει στο σπίτι του.
Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η εταιρεία του με ανάρτησή της στο Twitter.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος του Σάλεχ οφείλεται σε δολοφονία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα βρέθηκαν μεγάλες πλαστικές σακούλες και έμοιαζε σαν κάποιος να είχε προσπαθήσει να καθαρίσει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΑΣ: Συνελήφθη 68χρονη για απάτη 270.000 ευρώ με οικόπεδο που άνηκε στον δήμο Ηλιούπολης
- Ντόναλντ Τραμπ: Αν δεν υπάρξει ειρηνευτική συμφωνία σύντομα το Ιράν θα αντιμετωπίσει «πολύ δύσκολες συνέπειες»
- Η Ινδία αυστηροποιεί τους κανόνες εισαγωγής ασημιού για τη στήριξη της ρουπίας
- Η Ευρώπη αντιμετωπίζει αύξηση έως και 50% στις τιμές στρατιωτικού εξοπλισμού, λέει η Εσθονία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.