array(0) {
}
        
    
Menu
1.76%
Τζίρος: 188.32 εκατ.

Σαρώνουν οι ιώσεις: Ουρές στα Επείγοντα, αύξηση στις νοσηλείες παιδιών, γιορτές στο κρεβάτι για τη μισή Ελλάδα

Πολιτική

Το ΣτΕ «παγώνει» προσωρινά το κλείσιμο του MEGA

Comments

Το Συμβούλιο της Επικρατείας “παγώνει” ξανά το “μαύρο” σε τηλεοπτικό σταθμό. Αυτή τη φορά, “πάγωσε” την απόφαση του ΕΣΡ για κλείσιμο του MEGA. Με προσωρινή διαταγή, ο πρόεδρος του ΣτΕ Ν.Σακελλαρίου αναστέλλει προσωρινά την απόφαση του ΕΣΡ.

Στο ανώτατο δικαστήριο έχει προσφύγει  η διοίκηση της Τηλέτυπος. Ζητά να ακυρωθεί  η 18/2018  απόφαση του ΕΣΡ με την οποία ο τηλεοπτικός σταθμός υποχρεώνεται να σταματήσει τη λειτουργία του.  Η Τηλέτυπος υποστηρίζει  ότι ο νόμος 4339/2015 είναι αντισυνταγματικός, αντίθετος στην ΕΣΔΑ και στην ευρωπαική νομοθεσία.

Μετά την προσωρινή διαταγή του κ.Σακελλαρίου, το MEGA θα συνεχίσει να λειτουργεί τουλάχιστον μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής που έχει καταθέσει ο τηλεοπτικός σταθμός , η οποία αναμένεται να προσδιοριστεί.

Η κυρία αίτηση του τηλεπτικού σταθμού, για ακύρωση της απόφασης του ΕΣΡ, θα συζητηθεί  στις 4 Μαΐου 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εργαζόμενοι MEGA: «Καταλήγουμε στη πυρά ως άλλη Ιφιγένεια»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο πλευρό των εργαζομένων του MEGA η ΠΟΣΠΕΡΤ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μήνυση Παπαβασιλείου, τo Show Or Not To Show των εξεταστικών, το deal Ant1 – La Repubblica, οι γυναίκες του Κουσουλού και τα ταμεία της ΕΡΤ που «φουσκώνουν»
ΥΠΕΣ: Τέσσερις κομβικές παρεμβάσεις που έρχονται το 2026 – Από το νέο Πειθαρχικό δίκαιο στον νέο Κώδικα της αυτοδιοίκησης
Το μυστικό μακροζωίας του ΚΜ, που το πάει ο Τσίπρας, τι συμβαίνει με τα F-35 της Τουρκίας και πόσα βιβλία πούλησε ο Αδωνις
Αύριο η κρίσιμη ημέρα για τα αγροτικά μπλόκα – Τι θα κάνει η κυβέρνηση
Ζελένσκι: Επιλέγει τον Μιχάιλο Φέντοροφ στο υπουργείο Άμυνας
Τσιάρας: Ο διάλογος είναι η μόνη λύση για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα
Λίβανος: Κυανόκρανοι του ΟΗΕ κατήγγειλαν πως δέχθηκαν ισραηλινά πυρά
ΠΑΣΟΚ κατά Χατζηδάκη: «Απάντησε με μισόλογα και σοφιστείες»
Γραφείο Τύπου Κωστή Χατζηδάκη: Η δήλωση του ΠΑΣΟΚ είναι συνδυασμός άγνοιας και δημαγωγίας
Υεμένη: Τουλάχιστον 20 νεκροί αυτονομιστές από τους βομβαρδισμούς της Σαουδικής Αραβίας