array(0) {
}
        
    
Menu
-0.07%
Τζίρος: 240.95 εκατ.

Επιμένει ο Τραμπ: Κερδίζουμε με μεγάλη διαφορά, το Ιράν κάνει πολύ μεγάλες παραχωρήσεις

Πολιτική

Το ΣτΕ «παγώνει» προσωρινά το κλείσιμο του MEGA

Comments

Το Συμβούλιο της Επικρατείας “παγώνει” ξανά το “μαύρο” σε τηλεοπτικό σταθμό. Αυτή τη φορά, “πάγωσε” την απόφαση του ΕΣΡ για κλείσιμο του MEGA. Με προσωρινή διαταγή, ο πρόεδρος του ΣτΕ Ν.Σακελλαρίου αναστέλλει προσωρινά την απόφαση του ΕΣΡ.

Στο ανώτατο δικαστήριο έχει προσφύγει  η διοίκηση της Τηλέτυπος. Ζητά να ακυρωθεί  η 18/2018  απόφαση του ΕΣΡ με την οποία ο τηλεοπτικός σταθμός υποχρεώνεται να σταματήσει τη λειτουργία του.  Η Τηλέτυπος υποστηρίζει  ότι ο νόμος 4339/2015 είναι αντισυνταγματικός, αντίθετος στην ΕΣΔΑ και στην ευρωπαική νομοθεσία.

Μετά την προσωρινή διαταγή του κ.Σακελλαρίου, το MEGA θα συνεχίσει να λειτουργεί τουλάχιστον μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής που έχει καταθέσει ο τηλεοπτικός σταθμός , η οποία αναμένεται να προσδιοριστεί.

Η κυρία αίτηση του τηλεπτικού σταθμού, για ακύρωση της απόφασης του ΕΣΡ, θα συζητηθεί  στις 4 Μαΐου 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εργαζόμενοι MEGA: «Καταλήγουμε στη πυρά ως άλλη Ιφιγένεια»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο πλευρό των εργαζομένων του MEGA η ΠΟΣΠΕΡΤ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιμένει ο Τραμπ: Κερδίζουμε με μεγάλη διαφορά, το Ιράν κάνει πολύ μεγάλες παραχωρήσεις
Γιώργος Γεραπετρίτης: Νέα συνομιλία με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ για Λιβύη και Σινά
Καραμανλής και Σαμαράς στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Μιχάλη Σάλλα
Στο Ελληνικό ο Μητσοτάκης για την αυριανή εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις – Οδήγησε αγωνιστικό αυτοκίνητο
Reuters: Υπέρ της πώλησης αμερικανικών κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά Kaan η κυβέρνηση Τραμπ
Κιρμικίρογλου: “Η ασφάλεια όσων ασκούν τη δημοσιογραφία είναι η ασφάλεια της ίδιας της δημοκρατίας”
Μακάριος Λαζαρίδης: «Πολιτικό σκάνδαλο» βαφτίστηκε διοικητικό λάθος 20 ετών – Καμία δική μου παράνομη πράξη
Δήμος Αθηναίων: Καλούμε σε διακοπή υλοποίησης της σύμβασης της Περιφέρειας και σε αναστολή της απεργίας πείνας της κοινότητας των Προσφυγικών
Χαρδαλιάς – Rautio: Το επόμενο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός
Καρυστιανού για αποχωρήσεις στελεχών: Επιστρατεύονται οι πρόθυμοι – Τα δόλια κίνητρα τους γίνονται αντιληπτά