• Πολιτική

    Στη δημοσιότητα τα καυτά sms Καμμένου σε Κοτζιά: «Μαζέψου, θα σε τελειώσω αλήτη»

    • NewsRoom
    Καμμένος Κοτζιάς

    Ο Νίκος Κοτζιάς (Α) και ο Πάνος Καμμένος (Δ).


    Απειλητικά μηνύματα που φέρεται να έλαβε στο κινητό του ο Νίκος Κοτζιάς από τον Πάνο Καμμένο, παραθέτει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σήμερα το πρωί.

    Ο κ. Κοτζιάς καταγγέλλει ότι έλαβε «άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα», όπως περιγράφει στην πολυσέλιδη αναφορά την οποία επικαλείται η «Καθημερινή».

    Στις (15/07/2018) και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, ο Νίκος Κοτζιάς έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο:

    «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

    Το δεύτερο μήνυμα το έλαβε στις (30/09/2018) και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα… αλήτη» και αμέσως μετά στις 20.32 της ίδιας μέρας, «... μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοτζιάς κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας μήνυση σε βάρος του Πάνου Καμμένου για εκβίαση, εξύβριση και απειλές.

    Το μεσημέρι, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καμμένος: Ψυχρός εκτελεστής ο Τσίπρας – Δεν περίμενα να μου πάρει βουλευτές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυση Κοτζιά κατά Καμμένου: Είναι υπεύθυνος αν συμβεί κάτι σε μένα και την οικογένειά μου



    ΣΧΟΛΙΑ