• Big Story

    Με συμβολικό χαρακτήρα η επίθεση στον Παπαδήμο: Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου τοποθετήθηκε η βόμβα

    Λουκάς Παπαδήμος

    Λουκάς Παπαδήμος


    Σοκάρουν πραγματικά τα νέα στοιχεία που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, με βόμβα, στο αυτοκίνητό του.

    Τη στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία, με την υγεία του να βελτιώνεται όσο περνούν οι ώρες, όπως επίσης και των συνοδών του, που έχουν πάρει εξιτήριο ήδη, προκύπτουν νέες εξελίξεις για την τρομοκρατική επίθεση.

    Όπως αποκαλύπτει ο Alpha, μέσα στον φάκελο που εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, υπήρχε ένα… βιβλίο. Το βιβλίο αυτό, αναφερόταν στην σφαγή του Διστόμου, της 10ης Ιουνίου του 1944 από τους Γερμανούς. Μάλιστα, δεν είναι γνωστού συγγραφέα.

    Οι δράστες της επίθεσης αυτής, είχαν τοποθετήσει τη βόμβα στο εσωτερικό του βιβλίου και μόλις ανοίχτηκε ο φάκελος από τον πρώην πρωθυπουργό, πραγματοποιήθηκε η έκρηξη. Ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας, είπαν ότι όλο αυτό ήταν συμβολικό, καθώς συσχέτισαν, όπως πιθανώς και οι τρομοκράτες, την σφαγή με την επίθεση. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάτι ανάλογο στο μέλλον.

    Φυσικά, οι Αρχές, ψάχνουν με κάθε τρόπο να βρουν τους δράστες, ειδικά μέσω του DNA που ανιχνεύθηκε στον φάκελο και στα γραμματόσημα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαψεύδουν ότι ο παγιδευμένος φάκελος που παρέλαβε ο Παπαδήμος “πέρασε” από τη Βουλή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Χρυσή Αυγή είναι ο λόγος που έκλεισαν τα επείγοντα και όχι ο Παπαδήμος (pics)

     

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ