• Big Story

    Ηγετικό ρόλο στους «53» του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί η Έφη Αχτσιόγλου – Όλο το παρασκήνιο

    ΕΦΚΑ

    Έφη Αχτσιόγλου. Υπουργός Εργασίας


    Ηγετικό ρόλο στους «53» του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί η Έφη Αχτσιόγλου. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η υπουργός Εργασίας έχει πυκνώσει το τελευταίο διάστημα τις εμφανίσεις της στις συναθροίσεις της ομάδας των «53» αναλαμβάνοντας τον ρόλο να εξηγεί στους συντρόφους της τα μυστικά της διαπραγμάτευσης και τους τρόπους με τους οποίους η κυβέρνηση θα οδηγηθεί σε μία «καθαρή λύση».

    Η Αχτσιόγλου περιγράφεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως μία πολύ φιλόδοξη γυναίκα που προσπαθεί πλέον να εδραιωθεί και στο κόμμα με κεντρικό ρόλο στο κομμάτι της εσωτερικής αντιπολίτευσης. Η ομάδα των «53» δεν έχει καταλάβει ακόμη εάν η υπουργός έχει ως στόχο της να ηγηθεί της συγκεκριμένης εσωκομματικής τάσης παρακάμπτοντας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Όμως φαίνεται πως η δυναμική της παρουσία ενοχλεί κάποιους στον ΣΥΡΙΖΑ που θα ήθελαν να διαδεχθούν τον σημερινό υπουργό Οικονομικών στην κίνηση των «53» για να ανεβάσουν τις μετοχές τους στο κομματικό χρηματιστήριο. Φαίνεται πως η κινητικότητα της Έφης Αχτσιόγλου δεν έχει περάσει απαρατήρητη και σε στελέχη όπως ο Νίκος Φίλης που μπορεί μεν τυπικά να μην ανήκει στους «53» αλλά το τελευταίο διάστημα παίρνοντας αποστάσεις από τις κυβερνητικές επιλογές έχει δείξει ότι προτίθεται να αποτελέσει την κορυφή στις αντιπολιτευτικές φωνές της Κουμουνδούρου.

    Η υπουργός Εργασίας έχει δείξει ως τώρα στοιχεία μαχητικότητας, όμως στο εσωτερικό της κυβέρνησης υπάρχουν στελέχη που χωρίς να το παραδέχονται δημοσίως βλέπουν συγχρόνως στις κινήσεις της Αχτσιόγλου και κάποια σημάδια έπαρσης και αλαζονείας που ενοχλούν.

    Η Έφη Αχτσιόγλου  από την ορκωμοσία της κι έπειτα-όπου εμφανίστηκε με φράντζα και μαύρο φόρεμα αρραβώνα- έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται προσέχοντας περισσότερο την κόμωσή της αλλά και συνολικά το ντύσιμό της. Στην Βουλή κατά την συζήτηση για τα μέτρα τόλμησε να εμφανιστεί με αμάνικο λευκό φόρεμα αποσπώντας τις εντυπώσεις, αν και δεν έλειψαν και κάποια αρνητικά σχόλια για τις λευκές γόβες που συνόδευαν το σύνολό της, ως απομεινάρι της περιόδου των Γιαννιτσών.

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο θρίλερ στον Άλιμο – Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στη θάλασσα, η δεύτερη μέσα σε 24 ώρες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο 85χρονος από τη Θεσσαλονίκη που ασελγούσε σε 14χρονο – Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του



    ΣΧΟΛΙΑ