• Big Story

    Απαράδεκτο: Έδειραν τουρίστα στο κέντρο της Αθήνας επειδή ψώνιζε… Κυριακή (video)


    Πλήγμα στον τουρισμό της χώρας μας, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο απόγειό του, αποτελούν οι εικόνες ντροπής με τον ξυλοδαρμό τουρίστα, από κουκουλοφόρους, στο κέντρο της Αθήνας, επειδή ψώνιζε σήμερα Κυριακή.

    Όπως καταγγέλλει ο Ελληνοαυστραλός τουρίστας, μετά την έξοδο του από κατάστημα στην οδό Ερμού, του επιτέθηκε ομάδα κουκουλοφόρων, επειδή τον είδαν να κρατά στα χέρια σακούλες.

    Με αίματα στο πρόσωπο και στο σώμα ζητά τη βοήθεια της αστυνομίας, ενώ το απίστευτο περιστατικό συνέβη μετά το τέλος της πορείας συνδικαλιστών και εργαζομένων κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων, μπροστά στα μάτια της συζύγου, της μικρής του κόρης και της πεθεράς του.

    «Απλώς περπατούσαμε και οι τέσσερις σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όταν ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον σύζυγό μου. Παντού αίμα, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί. Σοβαρά τώρα; Τι ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό… Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά», δηλώνει η σύζυγος του θύματος.

    «Είμαστε τουρίστες, επιστρέφουμε αύριο στην Αυστραλία. Ηρθαμε εδώ, ξοδέψαμε τα χρήματά μας για την οικονομία σας. Και να μας χτυπήσουν; Δεν θα έρθω ποτέ ξανά, αυτό είναι σίγουρο», τονίζει.

    Δείτε το video από τον Alpha:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου καλείται να πληρώσει… 3,2 εκατ. ευρώ, λόγω φοροδιαφυγής του Μαρτίνη!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοροδιαφυγή: «Λουκέτο» σε κέντρο που εμφανιζόταν δημοφιλής τραγουδιστής 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθη 45χρονος καταζητούμενος-Χρωστούσε σε τράπεζα 37.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ