• Big Story

    Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος στο Μononews: Η σύζυγος και οι σύμβουλοι του πατέρα μας οργιάζουν ανεξέλεγκτα

    Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος

    Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος


    Την οργισμένη αντίδραση των υιών του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτη και Γιώργου, προκάλεσε η χθεσινή δήλωση στο Mononews του νομικού παραστάτη του πατέρα τους Γιώργου Γεωργιάδη.

    “Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου και η φερόμενη ως ομάδα των συμβούλων του βαριά νοσούντος πατέρα μας οργιάζουν ανεξέλεγκτα πίσω από την πλάτη του, με αποκλειστικό στόχο την εξυπηρέτηση των εκάστοτε ατομικών επιδιώξεων”, απαντούν τα παιδιά του 73χρονου βιομηχάνου, με σημερινή δήλωση τους στο Mononews.

    Αφορμή της έκρηξης των αδελφών Αγγελόπουλου είναι το εξής απόσπασμα της δήλωσης του εκ των συνηγόρων του πατέρα τους: “Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ήταν παρών (σ.σ. στο δικαστήριο) και μάχεται και θα εξακολουθήσει να μάχεται παλικαρίσια έναντι όποιων τυχόν θελήσουν να τον θάψουν ζωντανό για να τον κληρονομήσουν, είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, o Γιώργος Γεωργιάδης, κληθείς από το Mononews να σχολιάσει την παρουσία του 73χρονου βιομηχάνου στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας όπου το πρωί της Τετάρτης 2 Μαϊου, συζητήθηκε η αίτηση των παιδιών του. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζητούν να οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης στη θέση του πατρός τους.

    Οι κύριοι Κωνσταντίνος, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος

    Για κατάπτυστη δήλωση για την οποία ο δικηγόρος θα κληθεί να λογοδοτήσει μιλούν στη σημερινή δήλωση τους τα δύο αδέλφια, υποστηρίζοντας ότι επελέγη “ένας ευτελής τρόπος αυτοπροβολής” παρά την αντίθετη επιθυμία του πατέρα τους να παραμείνει αυτή η υπόθεση μακριά από τη δημοσιότητα.

    «Αιχμηρά βέλη» για τη σύζυγο του πατέρα τους

    Τα πιο αιχμηρά βέλη τους, ωστόσο, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τα εκτοξεύουν στη σημερινή σύζυγο του πατέρα τους Ευανθία (Γέλη) Παπαγιαννοπούλου. Ευθέως την κατηγορούν ότι εκμεταλλεύεται την βεβαρυμένη υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου για να εξυπηρετήσει προσωπικά της συμφέροντα.

    Ολόκληρη η δήλωση του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Mononews έχει ως εξής:

    “Για την κατάπτυστη δήλωσή του που δημοσιεύτηκε χθες στην ιστοσελίδα «Mononews», σχετικά με την (κεκλεισμένων των θυρών) ακροαματική διαδικασία για την υπαγωγή του πατέρα μας σε δικαστική συμπαράσταση, ο νεοεμφανισθείς ως πληρεξούσιος δικηγόρος του πατέρα μας Γ. Γεωργιάδης θα κληθεί σύντομα να λογοδοτήσει.

    Κατάπληξη προκαλεί πάντως το γεγονός ότι η οφθαλμοφανής επιθυμία του εν λόγω δικηγόρου για αυτοπροβολή, ακόμη και με τον ευτελή αυτό τρόπο, έρχεται σε προφανή αντίθεση με τη δημόσια δήλωση που φέρεται να έκανε προ ημερών ο πατέρας μας με την οποία αρνήθηκε κάθε δημοσιότητα της υπόθεσής του. Απόλυτη έλλειψη επικοινωνίας.

    Είναι σαφές ότι η σύζυγος και η ομάδα των φερόμενων ως συμβούλων του βαρύτατα νοσούντος πατέρα μας οργιάζει ανεξέλεγκτα πίσω από τις πλάτες του, με αποκλειστικό στόχο την εξυπηρέτηση των εκάστοτε ατομικών επιδιώξεων. Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ποιοι υπερασπίζονται τα αληθή συμφέροντα του πατέρα μας και ποιοι εκμεταλλεύονται την τραγική κατάστασή του για να επωφελούνται παντοιοτρόπως σε βάρος του. Τον λόγο έχει πλέον η Ελληνική Δικαιοσύνη, από σεβασμό προς τις υποδείξεις της οποίας δεν θα αναφερθούμε προς το παρόν σε όσα συγκλονιστικά συνέβησαν στις 2 Μαΐου 2018 κατά τη συζήτηση της αίτησής μας για τη θέση του πατέρα μας σε δικαστική συμπαράσταση.”

    Οι κ. Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δικάστηκε το αίτημα των υιών του κ. Κ. Αγγελόπουλου -«Θέλουν να τον θάψουν ζωντανό» λέει ο δικηγόρος του πατέρα στο Mononews 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ξένοι» στην ίδια αίθουσα: Η συνάντηση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου με τους γιους του στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη: Ανακάλεσε τις δωρεές στους γιους του ο Κων.Αγγελόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ