ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όπως φαίνεται δεν έχει τέλος το αιματοκύλισμα στην Κωνσταντινούπολη… Στις 11 το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε έκρηξη σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, τον πεζόδρομο İstiklal. Τα ξένα δίκτυα μεταδίδουν πως τέσσερις άνθρωποι είναι νεκροί και τουλάχιστον επτά τραυματίες. Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε μπροστά από εμπορικό κέντρο αλλά και παράρτημα του ελληνικού προξενείου.
Τα αίτια της έκρηξης είναι άγνωστα, ενώ ασθενοφόρα έχουν φθάσει επιτόπου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan. Ο πεζόδρομος είναι κλειστός.
Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης



https://www.youtube.com/watch?v=2Oxv_DuogWQ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα Στενά του Ορμούζ: Η Ναυσιπλοΐα των δύο ταχυτήτων
- Το σχέδιο στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της ανάφλεξης στη Μ. Ανατολή – Έτοιμη η κυβέρνηση για μέτρα προληπτικού χαρακτήρα
- Μεσολόγγι: Η ηρωική Έξοδος και η συλλογική μνήμη
- Γιατί ο Mister Xiaomi επενδύει στο NFL μέσω των Μαϊάμι Ντόλφινς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.