• AUTO

    To ρολόι των οδηγών της Alfa Romeo F1!


    Οι Μπότας και Ζου εμφανίστηκαν στο Μονακό με νέο ρολόι στα χέρια τους, που ξεχώριζε κατά τη διάρκεια των χορηγικών υποχρεώσεων.

    Για πρώτη φορά φέτος οι ελεύθερες δοκιμές στο Μονακό είναι Παρασκευή και έτσι οι οδηγοί έχουν χρόνο να απολαύσουν λίγο το γραφικό λιμάνι αλλά και για χορηγικές εκδηλώσεις.

    Ο επίσημος συνεργάτης χρόνου της Alfa Romeo F1 Team ORLEN, Rebellion Timepieces, αποκάλυψε δύο ρολόγια περιορισμένης έκδοσης εμπνευσμένα από τους οδηγούς της ομάδας, Μπότας και Ζου για να σηματοδοτήσουν το πρώτο Grand Prix Μονακό αυτής της συνεργασίας. Κάθε μοντέλο, θα βγει μόλις σε 50 τεμάχια, ενσωματώνει ένα μέρος των μονοθεσίων C42, των οδηγών και θα παρουσιαστεί σε υποψήφιους αγοραστές από τους ίδιους τους οδηγούς κατά τη διάρκεια ενός αποκλειστικού δείπνου στα κεντρικά γραφεία της Alfa Romeo F1 Team ORLEN στο Χίνβιλ της Ελβετίας.

    Τα RE-Volt Valtteri Bottas C42 και RE-Volt Zhou Guanyu C42, όπως είναι γνωστά τα ρολόγια, ενσωματώνουν την αδρεναλίνη του αγώνα και τα τολμηρά κατορθώματα των οδηγών. Με γλυπτικές θήκες επεξεργασμένες σε χρωματιστό άνθρακα στις αποχρώσεις των εθνικών σημαιών (Φινλανδία και Κίνα) των δύο οδηγών, έναν φιμέ δίσκο δευτερολέπτων που θυμίζει τα καλύμματα των τροχών του αγωνιστικού τους αυτοκινήτου και την ακρίβεια του διαμετρήματος Rebellion Timepieces που περιστρέφετε.

    Για να υπογραμμιστεί ο ιδιαίτερος χαρακτήρας αυτής της περιορισμένης παραγωγής, οι υπογραφές των Valtteri Bottas και Zhou Guanyu διακοσμούν το κρύσταλλο ζαφείρι ενώ το πίσω μέρος του περιβλήματος είναι διακοσμημένο με το λογότυπο της Alfa Romeo F1 Team ORLEN. Ένα κομμάτι των μονοθεσίων είναι ενσωματωμένο σε κάθε δείγμα.

    Ένα κομμάτι από το πίσω φτερό της C42 του Βάλτερι εμφανίζεται στο ρολόι εμπνευσμένο από τον Φινλανδό, ενώ το αντίστοιχο του Ζου περιλαμβάνει ένα κομμάτι από την ανάρτηση του μονοθεσίου. Όλα τα δείγματα να συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας από την Alfa Romeo F1 Team ORLEN και Rebellion Timepieces, που πιστοποιούν την προέλευση του κομματιού.

    Επίσης τα RE-Volt Valtteri Bottas C42 και RE-Volt Zhou Guanyu C42 έχουν δυνατότητα για μια επιπλέον νότα εξατομίκευσης. Κάθε ρολόι μπορεί να προσαρμοστεί στο στυλ κάθε ατόμου με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών για λουράκια, σε Napaskiak σφραγισμένο με το λογότυπο Team και κλειστό με πόρπη Velcro® ή σε λάστιχο φινιρισμένο με πτυσσόμενο κούμπωμα.

      Καθένας από τους αγοραστές θα προσκληθεί σε επίσκεψη στα εργαστήρια Rebellion Timepieces και Rebellion Motors και στο εργοστάσιο της Alfa Romeo F1 Team ORLEN στο Χίνβιλ. Η αεροδυναμική σήραγγα, όπου δοκιμάζεται και αναπτύσσεται η αεροδυναμική των μονοθεσίων, θα είναι το απροσδόκητο σκηνικό για ένα αξέχαστο δείπνο. Το αποκορύφωμα αυτής της VIP εκδήλωσης θα είναι η παράδοση των ρολογιών στους κατόχους τους από τους ίδιους τους Μπότας και Ζου.

    Διαβάστε επίσης

    Ένα Dacia που τους χωρά όλους!



    ΣΧΟΛΙΑ