• AUTO

    Το Νέο C3 βρίσκεται στις εκθέσεις της Citroën!

    • NewsRoom

    Copyright AGNIESZKA_DOROSZEWICZ @ Continental Production


    Το Νέο C3 είναι η εξέλιξη του παγκόσμιου best seller της Γαλλικής εταιρείας, που έχει σημειώσει περισσότερες από 750.000 πωλήσεις στην 3η γενιά του, από το λανσάρισμά της το 2016 και μέχρι σήμερα.

    Το Νέο C3 δεν μοιάζει με κανένα άλλο όχημα. Έχει μοντέρνα εμφάνιση και συμπαγές αμάξωμα που αποπνέει ασφάλεια.

    Οι διαφορές του από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, «χτίζονται» πάνω στην πολύχρωμη προσωπικότητά του και την ασυναγώνιστη άνεση που προσφέρει στους επιβάτες. Ο χαρακτήρας του τονίζεται με το νέο μπροστινό μέρος, εγκαινιάζοντας και τη νέα υπογραφή με τα μπροστινά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

    AGNIESZKA-DOROSZEWICZ @ Continental Productions

    Αυξάνονται οι επιλογές για την απόλυτη εξατομίκευση στις εκάστοτε απαιτήσεις για μοναδική εμφάνιση, με τους 97 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς του αμαξώματος, τις 3 επιλογές για την απόχρωση της οροφής, τα 3 χρώματα για το διάκοσμο της καμπίνας και τα 2 νέα σχέδια για τις ζάντες του αυτοκινήτου.

     

    AGNIESZKA-DOROSZEWICZ @ Continental Productions

    Περιλαμβάνονται τα νέα σχέδια των πλαϊνών προστατευτικών που αποτελούν ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα του μοντέλου. Προσφέροντας νέα εμπειρία άνεσης για τους επιβάτες, χάρη στα νέα καθίσματα Advanced Comfort, τα 12 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που διευκολύνουν την καθημερινότητα μαζί με τις νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας (Connect Assist, Connect Nav και Connect Play).

    Ιδιαίτερα ευέλικτο, χάρη και στον κύκλο στροφής που είναι μόλις 10,7m, το Νέο C3 έχει μήκος 3,99 m και παρέχει τις ιδανικές διαστάσεις για χρήση σε αστικό περιβάλλον. Το μοντέλο προσφέρει πραγματική ευχαρίστηση κατά την οδήγησή του στην πόλη, ενώ είναι ιδιαίτερα ικανό και για τον ανοιχτό δρόμο.

    Έχει αποδοτικούς, τελευταίας γενιάς κινητήρες Euro 6, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά οικονομίας καυσίμων και επιδόσεων: 3κύλινδρος βενζίνης PureTech 83PS (PureTech 83 με S&S και 5ταχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων) και 110PS (PureTech110 με S&S και 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων) ή Diesel BlueHDi 100 (BlueHdi 100 με S&S και 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων).

    Για ακόμα περισσότερη ευελιξία και ευκολία στην οδήγηση, το Νέο C3 είναι επίσης διαθέσιμο και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6 (PureTech 110 με S&S και EAT6).

    Η έναρξη των πωλήσεων του Νέου Citroën C3 ξεκινά από σήμερα. Οι τιμές ξεκινούν από 13.500 ευρώ για την βενζίνη και από τις 15.800 ευρώ για το πετρέλαιο.

    ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

    Μήκος: 3,99 m
    Πλάτος: 1,75 m
    Ύψος: 1,47 m
    Μεταξόνιο: 2,54 m
    Χώρος αποσκευών: 300 lt

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ