• AUTO

    Στην Ελλάδα το νέο Citroen C3 Aircross!

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη


    Με τιμές που ξεκινούν από τις 17.750 το νέο B SUV της Citroen βρίσκεται στις εκθέσεις της μάρκας.

    Το νέο Citroen C3 Aircross έχει αναβαθμιστεί πλήρως σε όλους τους τομείς. Το εμπρός μέρος είναι πλήρως ανασχεδιασμένο έχει νέους χρωματικούς συνδυασμούς και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες. Υπάρχει η δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου χάρη στην απόσταση του προσθιοκίνητου SUV από το έδαφος σε συνδυασμό με τα προγράμματα χαρτογράφησης Grip Control και την υποβοήθηση κατάβασης Hill Assist Descent. Εκτός από την ευρυχωρία στην καμπίνα, εμφανίζεται ακόμα πιο βελτιωμένο στον τομέα της άνεσης με την εισαγωγή των καθισμάτων Advanced Comfort που εγκαινιάστηκαν στα C4 Cactus και C5 Aircross.

    Το νέο C3 Aircross, διαθέτει νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής 9 ιντσών, μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους στη κεντρική κονσόλα, 5 τεχνολογίες συνδεσιμότητας και 12 τεχνολογίες οδήγησης, με έγχρωμη προβολή των στοιχείων στην οθόνη του Head Up Display και κάμερα οπισθοπορείας με Top Rear Vision.

    Το εμπρός του μέρος ενσωματώνει τη νέα εταιρική ταυτότητα Citroen, με τους προβολείς LED να είναι στάνταρ και μια νέα ασημί-γκρι προστατευτική σχάρα. Υπάρχει η δυνατότητα εξατομίκευσης, με έως και 70 εξωτερικούς συνδυασμούς με βάση τα 7 χρώματα (συμπεριλαμβανομένων τριών νέων), τα τέσσερα πακέτα χρωμάτων (συμπεριλαμβανομένων δύο νέων), που ενσωματώνουν νέες διακοσμητικές αποχρώσεις και την οροφή σε δύο χρωματικές αντιθέσεις. Διαθέτει επίσης νέες ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών.

    Για την καμπίνα, το νέο C3 Aircross προσφέρει τέσσερις διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών. Τα νέα καθίσματα Advanced Comfort (προαιρετικά από την έκδοση Feel, στάνταρ στην έκδοση Shine), παχιά και φαρδιά παίζουν σημαντικό ρόλο στην άνεση. Η κεντρική κονσόλα διαθέτει μεγάλο χώρο αποθήκευσης συνολικά το αυτοκίνητο προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία, ιδίως όσον αφορά το χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών που είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία.

    Η έδρα του πίσω καθίσματος κινείται κατά 150 mm προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Ο χώρος για τις αποσκευές μπορεί να κυμανθεί από τα 410 έως τα 520lt ανάλογα με τη θέση του πίσω καθίσματος (από τους κορυφαίους στην κατηγορία του), το οποίο όταν αναδιπλωθεί, προσφέρει ένα γενναιόδωρο χώρο 1.289lt. Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα του εσωτερικού είναι η εξαιρετική φωτεινότητα χάρη στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, τα πίσω φινιστρίνια και την πανοραμική γυάλινη οροφή.

    Το νέο C3 Aircross έχει 12 συστήματα ενεργητικής ασφάλειας με την έγχρωμη οθόνη του Head Up Display να περιλαμβάνεται σε αυτά καθώς δεν χρειάζεται να πάρεις τα μάτια σου από το δρόμο. Το νέο C3 Aircross SUV προσφέρεται με κινητήρες PureTech βενζίνης και BlueHDi πετρελαίου, ικανοποιώντας το πρότυπο εκπομπών Euro 6d τελευταίας γενιάς. Μάλιστα η πετρελαιοκίνητη έκδοση έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας χάρη στην πολύ χαμηλή κατανάλωση/ρύπους. Το νέο C3 Aircross είναι διαθέσιμο στις εκθέσεις της Citroen με τιμή εκκίνησης τα 17.750€ για την έκδοση βενζινοκίνητη έκδοση 1.2lt/110PS. Ανεβαίνει στα 21.750 με τον κινητήρα των 1.2lt/130PS. Η πετρελαιοκίνητη έκδοση 1.5lt/110PS είναι στα 19.600 και η αντίστοιχη των 120PS ξεκινά από τα 23.500.

    Διαβάστε επίσης:

    Λύση στην επάρκεια ενέργειας τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

    Ημερολόγιο ΕΚΟ Acropolis Rally: 5 βδομάδες πριν!

    Explorer: Αναρριχήσου και κέρδισε το για 2 χρόνια!



    ΣΧΟΛΙΑ