• AUTO

    Σκοτώθηκε ο Γκρέκ Μπρην!


    Ο οδηγός της Hyundai Motorsport έχασε τη ζωή του σε δοκιμές ενόψει του Ράλι Κροατίας.

    Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το μηχανοκίνητο αθλητισμό πιστεύουμε πως έχουμε κατανοήσει και αποδεχτεί την υψηλή επικινδυνότητα του αθλήματος. Κι όμως κάθε φορά που μια τέτοια είδηση γίνεται γνωστή, η πραγματικότητα μας ξεπερνάει. Ο Ιρλανδός οδηγός της Hyundai σκοτώθηκε σήμερα σε δυστύχημα με το αγωνιστικό του στην Κροατία κατά τη διάρκεια δοκιμών. Στα 33 του χρόνια ο Μπρην ήταν οδηγός της Hyndai Motorsport. O συνοδηγός του Τζέιμς Φούλτον δεν τραυματίστηκε.

    Το δυστύχημα συνέβη υπό βροχή, ο Ιρλανδός έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σε μια ξύλινη κουπαστή. Ήταν εξαιρετικά άτυχος! Η ανακοίνωση της Hyundai Motorsport κάνει λόγω για ένα θλιβερό συμβάν στο πλαίσιο δοκιμών για το επικείμενο Ράλι Κροατίας την επόμενη εβδομάδα. Όλη η οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι σοκαρισμένη και πολλοί οδηγοί εκφράζουν δημόσια τα συλλυπητήρια τους αναφερόμενοι στην οικογένεια και στους φίλους του 33χρονου αθλητή. Η ανακοίνωση του WRC αναφέρει: Η οικογένεια του WRC είναι σοκαρισμένη και λυπημένη από το θάνατο του Μπριν. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους φίλους του, σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές».

    Ο Μπρην είχε κερδίσει στο Ράλι Ακρόπολις το 2014. Η προηγούμενη απώλεια για το WRC ήταν του Γερμανού συνοδηγού Γιόρκ Μπαστούκ πίσω στο 2006 στο Ράλι της Καταλωνίας.

    Διαβάστε επίσης

    Να γιατί ξεχωρίζει το νέο DS 7!



    ΣΧΟΛΙΑ