• AUTO

    Peugeot: Τεχνητή νοημοσύνη!

    Peugeot


    Η Peugeot είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που προσφέρει την τεχνητή νοημοσύνη Chat GPT στους  πελάτες της.

    Με ζητούμενο την καινοτομία η Peugeot εισάγει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη Chat GPT στα τελευταίας γενιάς μοντέλα της. Το Chat GPT ενσωματώνεται στο i-Cockpit, ενεργοποιείται μέσω του ψηφιακού βοηθού “οk Peugeot” και μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία εξυπηρέτησης. Η γενετική τεχνητή νοημοσύνη “Chat Generative Pre-trained Transformer” είναι μια τεχνολογία αιχμής που αναπτύχθηκε από την Open AI.

    Αυτή η τεχνολογία έχει πρόσβαση σε τεράστια σύνολα δεδομένων, προκειμένου να παρέχει εξελιγμένες, ακριβείς και συνοπτικές απαντήσεις στους χρήστες της. Οι απαντήσεις ενσωματώνονται στην οθόνη αφής του Peugeot i-Cockpit, και παρουσιάζονται με πολύ απλό και φυσικό τρόπο μέσω του ενσωματωμένου ψηφιακού βοηθού.

    Το Chat GPT είναι σε θέση να απαντήσει σε ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων, από απλές έως σύνθετες, ακόμα και να συμμετέχει σε μια συζήτηση. Για παράδειγμα, φτάνοντας σε μια πόλη, μπορείτε να ζητήσετε να σας υποδείξει ποια μνημεία πρέπει να επισκεφθείτε, να σας πει την ιστορία τους και στη συνέχεια, αν το επιθυμείτε, με τη χρήση του συστήματος πλοήγησης να σας οδηγήσει σε αυτά.

    Το Chat GPT μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να απαντά σε ερωτήσεις. Πώς θα απασχολήσετε τα παιδιά κατά τη  διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού; Ζητήστε από το Chat GPT να οργανώσει ένα κουίζ για ένα θέμα που τα αφορά. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να σας προσφέρει στιγμές διασκέδασης! Εισάγοντας την τεχνητή νοημοσύνη Chat GPT στα αυτοκίνητά της, Peugeot έρχεται να ολοκληρώσει την εμπειρία του ψηφιακού βοηθού, καθιστώντας την πιο διαδραστική, απρόσκοπτη και διαισθητική.

    Το Chat GPT θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα τελευταίας γενιάς που είναι εξοπλισμένα με σύστημα πλοήγησης: 208, 2008, 308, 308SW, 408, 508, 508 SW, E-3008, E-RIFTER, E-TRAVELLER, E-Partner, E-Expert και σύντομα το E-5008. Όσοι πελάτες της Peugeot έχουν συμβατά μοντέλα, μπορούν να ενεργοποιήσουν το Chat GPT μέσω του Peugeot Service Store. Η εισαγωγή της Γενετικής Τεχνητής Νοημοσύνης είναι σε πιλοτική φάση κατά την οποία προσφέρεται η  ενεργοποίηση και δωρεάν χρήση του συστήματος για περίοδο 6 μηνών.

    Η προσφορά αυτή, η οποία αρχικά προοριζόταν για τους πρώτους 5.000 πελάτες, επεκτάθηκε σε 10.000 πελάτες μετά από ποσοστό εγγραφής που ξεπέρασε το 50% μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης, η Peugeot θα λάβει υπόψη την αξιολόγηση των χρηστών για να αναπτύξει το ChatGPT για όλους  τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της. Η έκδοση 3.5 του ChatGPT χρησιμοποιεί δεδομένα μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022, και ως εκ τούτου δεν έχει γνώση των συμβάντων και των δεδομένων μετά την ημερομηνία αυτή.

    Διαβάστε επίσης:

    Mercedes-Benz CLE Coupé: Έφτασε στην Ελλάδα!

    F1 2024: Ξεκινούν οι δοκιμές εξέλιξης!

    Porsche: Nέα επαναφορτιζόμενη Panamera!



    ΣΧΟΛΙΑ