• AUTO

    O Χάμιλτον έδωσε το χρίσμα!

    O Χάμιλτον έδωσε το χρίσμα!


    Ο Βρετανός πρωταθλητής θεωρεί ότι ο συμπατριώτης του Τζώρτζ Ράσελ έχει όλα τα φόντα να οδηγήσει ξανά τη Mercedes στην επιτυχία.

    Ο Λιούις Χάμιλτον στα 37 του χρόνια τα έχει όλα: Καταξίωση στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα, 7 παγκόσμιους τίτλους, χρήματα, απήχηση, εκτίμηση. Πιθανόν να ήταν καλό για την καριέρα του να έχει αποχωρήσει μετά τον περσινό τελικό στο Άμπου Ντάμπι και όσα διαδραματίστηκαν εκεί. Ο ίδιος όμως επέλεξε να παραμείνει. Φέτος η Mercedes δεν είναι ανταγωνιστική o Χάμιλτον έχει ανέβει 4 φορές στο βάθρο σε 11 αγώνες πάντα στην 3η θέση. Στους τρεις τελευταίους αγώνες σε Καναδά, Βρετανία, Αυστρία ήταν σερί οι παρουσίες του στο βάθρο. Αρκετοί μάλιστα τις συνδυάζουν με την βελτίωση απόδοσης της Mercedes.

    O Χάμιλτον έδωσε το χρίσμα!

    Παραταύτα ο Ράσελ έχει καταφέρει από την πρώτη του κιόλας χρονιά στη Mercedes να έχει μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών κατά 19 βαθμούς (128 έναντι 109) από το Χάμιλτον. Ο νεαρός ταλαντούχος Βρετανός οδηγός που αντικατέστησε το Βάλτερι Μπότας έχει ανέβει 3 φορές στο βάθρο. Σε ερώτηση αν τον δυσκολεύει ο Ράσελ ως teammate ο Χάμιλτον απάντησε: «Δεν είναι δύσκολο να είσαι στην ίδια ομάδα μαζί του, είναι ευχάριστο. Δουλεύουμε μαζί πάρα πολύ καλά. Είναι εξαιρετικά θετικός και έχει αντίστοιχη επίδραση στο περιβάλλον εργασίας. Είναι ευχαρίστηση να δουλεύεις μαζί του και είναι σπουδαία τα αποτελέσματά του. Κάνει καλή δουλειά για την ομάδα και έχει σημαντική συγκομιδή βαθμών. Θα συνεχίσει να βελτιώνεται για πολύ καιρό. Έχει μεγάλη δυναμική μπορεί να γίνει πρωταθλητής και είναι στην κατάλληλη ομάδα για να πετύχει. Θεωρώ πως είτε είμαι εδώ εγώ είτε όχι έχει ότι χρειάζεται για αν οδηγήσει αυτή την ομάδα στην επιτυχία, είναι η κατάλληλη επιλογή. Ελπίζω να μπορέσω να τον βοηθήσω να προοδεύσει».

    O Χάμιλτον έδωσε το χρίσμα!

    Μιλώντας για τη φετινή χρονιά ο Ράσελ τόνισε: «Τα πράγματα μπορεί ν’ αλλάξουν πολύ γρήγορα στη F1, αλλά ότι υπέγραψα με την κορυφαία ομάδα της εποχής είναι μια σπουδαία στιγμή. Αλλά αν δεν αποδίδω και με υποσκελίσει ο κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών, τι θα σημαίνει αυτό; Πιθανόν θα με διώξουν μετά από ένα χρόνο. Οπότε ήταν ένα μεγάλο σκαλοπάτι για μένα. Είναι όπως όταν σκαρφαλώνεις κοιτάς την κορυφή και φτάνοντας βλέπεις ότι υπάρχει μια πιο ψηλή απέναντι. Θέλω να γίνω πρωταθλητής και να κερδίσω αγώνες, μια υπογραφή δεν το εξασφαλίζει αυτό».

    Επόμενος αγώνας είναι το Γαλλικό GP αυτό το Σαββατοκύριακο (22-24/7).

    Διαβάστε επίσης:

    Πέντε αστέρια για το Kia Sportage! (video)

    La Prima della Tonale!

    H ιστορία των προεδρικών λιμουζινών στη Γαλλία



    ΣΧΟΛΙΑ