• AUTO

    Τι έκπληξη επεφύλασσε η Ford Motor Ελλάς στους εργαζόμενους της;

    ford


    Η Ford στη χώρα μας δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο τα τελευταία χρόνια. Είναι σαν να αντικρίζεις μια ενωμένη σαν γροθιά οικογένεια που στηρίζει τα μέλη της με σθεναρό τρόπο και θεωρεί τα προϊόντα της, σχεδόν σαν παιδιά της.

    Να θυμίσουμε εδώ για να ενισχύσουμε την παραπάνω εικόνα, ότι όταν λειτουργείς κάπως έτσι τα θετικά αποτελέσματα δεν αργούν να φανούν. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως η Ελλάδα ήταν εκείνη η οποία υποδέχθηκε τα πρώτα νέα Fiesta που βγήκαν από το εργοστάσιο παραγωγής της Ford στην Κολωνία. Σκοπός ήταν να υποστηριχθούν οι προγραμματισμένες ενέργειες λανσαρίσματος για αυτό το τόσο σημαντικό μοντέλο της εγχώριας αγοράς, αλλά και ο ετήσιος Πανευρωπαϊκός θεσμός Chairman’s Awards, (φέτος διοργανώθηκε στην Αθήνα).

    Τι έκανε αλήθεια η εγχώρια εισαγωγική φίρμα μετά από όλα αυτά; Έχουμε και λέμε λοιπόν, για μία ολόκληρη ημέρα, τα γραφεία της εταιρίας άδειασαν και οι εργαζόμενοι βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι του νέου Fiesta με κατεύθυνση το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Μετά την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και την οδήγηση του νέου supermini στην ευρύτερη περιοχή, η μέρα έκλεισε, όπως ήταν φυσικό, με γεύμα και θέα τη Θάλασσα.

    «Η Ford είναι μία εταιρία που κατασκευάζει αυτοκίνητα τα οποία χαίρεσαι να οδηγείς! Mε τα προϊόντα της χαρίζει χαμόγελα σε όσους λατρεύουν την οδήγηση, και όχι μόνο...» σχολίασε ο Νίκος Νοταράς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς.

    Οι εργαζόμενοι της Ford από την πλευρά τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το νέο Fiesta και την ημέρα χαλάρωσης που τους χάρισε η Ford Motor Ελλάς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ήξερες; Νέα γενιά για την φημισμένη Porsche Cayenne

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Jeep Compass: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Mercedes C180 Coupe: Έρωτας με την πρώτη ματιά



    ΣΧΟΛΙΑ