• AUTO

    Σοκαριστική αποκάλυψη: Πόσο καίει και πόσο κοστίζει η Bugatti Chiron;

    Bugatti


    Η γλώσσα των αριθμών ανέκαθεν σαγήνευε τα πλήθη. Γιατί να αποτελεί εξαίρεση η δική μας περίπτωση που αφορά ένα τετράτροχο μύθο, μια αυτοκινητική ονείρωξη των καιρών.

    H επίσημη κατανάλωση της Chiron, απαιτεί σε μικτή χρήση 21,4 lt/100 km, μια τιμή που την κατατάσσει αυτόματα σε καλύτερη θέση από την αντίστοιχη της αδελφής Bugatti Veyron, με την οποία δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις.

    Bugatti

    Oh yes! Όπως και να έχει, είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει ούτε ένας κάτοχος ή μελλοντικός υποψήφιος κάτοχος του συγκεκριμένου υπέρ-αυτοκινήτου, που να σκεφτεί την κατανάλωση.

    Ποτέ…

    Bugatti

    Ποιος νοιάζεται θα μου πείτε και δίκιο θα έχετε σε κάθε περίπτωση… Το κινητήριο σύνολο ή αλλιώς «κτήνος» των 8 λίτρων quad-turbo W16 αποτελεί ένα εργοστάσιο παραγωγής 1.500 ίππων παρακαλώ και άλλων 1.600 Nm ροπής, μαζί με έντονες συγκινήσεις και μπόλικο ανανεωτικό υλικό για την ανθρώπινη ψυχή και την εκτόνωση των περιττών τοξίνων του οργανισμού. Όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα.

    Για την ιστορία λοιπόν και μόνο, η Chiron με δυο τόνους απόβαρο επιτυγχάνει 751 ίππους ανά 1.000 kg…

    Bugatti

    Να μην ξεχάσουμε να σας ενημερώσουμε πως το hypercar της Bugatti εξαντλήθηκε προτού κυκλοφορήσει, με αποτέλεσμα η εταιρία να μπει στη διαδικασία να αυξήσει την παραγωγή της Chiron προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση.

    Οπότε τι να λέει για τον προύχοντα, αν καταναλώνει 20 ή 40 λίτρα super αμόλυβδης βενζίνης, όταν κάποιος έχει δαπανήσει για να την αποκτήσει 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποιοι στον πλανήτη μας εν μέσω οικονομικής κρίσης.

    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η σπάνια Maserati του Fangio δημοπρατείται έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα σοκ: Πόσο καταστροφικοί για την υγεία είναι οι ρύποι;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανακοίνωση-βόμβα από τη Volvo! Μάθε τι αποφάσισε…



    ΣΧΟΛΙΑ