• AUTO

    Πόσο ετών έγινε η Yokohama;


    Το μόνο στοιχείο που συνδέει το αυτοκίνητο με το δρόμο είναι το ελαστικό. Πολλοί το ξεχνούν, αρκετοί το υποτιμούν και οι περισσότεροι το αγνοούν. Ωστόσο, αποτελεί μια πραγματικότητα, πως όσο καλό αυτοκίνητο και αν διαθέτεις εάν τα ελαστικά σου δεν βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση θα έχεις πρόβλημα. Μια από τις μεγάλες εταιρίες ελαστικών είναι η Yokohama, εισαγωγέας της οποίας στη χώρα μας είναι η Νικ.Ι. Θεοχαράκης.

    Η Υokohama Rubber Company Ltd λοιπόν, γιόρτασε φέτος την 100η επέτειό της από την ίδρυσή της στις 13 Οκτωβρίου του 1917, στη πόλη Yokohama της Ιαπωνίας.

    Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να γνωρίσει τεράστια επιτυχία και να θεωρείται κορυφαίος κατασκευαστής ελαστικών σε 120 χώρες. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ελαστικών, που περιλαμβάνει από ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων, μέχρι και ελαστικά ειδικών προδιαγραφών αγωνιστικών και χωματουργικών οχημάτων, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των οδηγών και των αυτοκινητιστών.

    Είτε πρόκειται για εξοικονόμηση καυσίμων, είτε για ελαστικά υψηλής απόδοσης, η YOKOHAMA ακολουθώντας τη φιλοσοφία ετών, συνεχίζει να συνεισφέρει στην κοινωνία δημιουργώντας κορυφαία προϊόντα και φροντίζοντας για το περιβάλλον.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των ενεργειών για τον εορτασμό των 100 χρόνων, η εταιρία δημιούργησε ένα micro-site στο specials.yokohama-online.com/100-years/ όπου γίνεται ιστορική αναδρομή της εταιρείας από την ίδρυσή της, μέχρι και σήμερα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι σχέση έχει η Peugeot με το Gran Turismo;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από 33.890 ευρώ το Fiat Fullback Cross

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οδήγηση και αλκοόλ: Τραγικά αποτελέσματα



    ΣΧΟΛΙΑ