• AUTO

    Πως βλέπει η Mitsubishi το μέλλον της;


    Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Mitsubishi, συνάπτουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα αυτοκίνητά τους, σαν να τα επιλέγουν με τα ίδια κριτήρια που θα επέλεγαν τη σύντροφό τους. Ποια είναι αυτά; Αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, ικανότητες. Σαν λογική εξέλιξη της στρατηγική μάρκας της Mitsubishi, το ‘Drive your Ambition’ είναι το νέο εταιρικό μήνυμα που περιγράφει μία ‘θέση’ της Mitsubishi από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της αυτοκίνητο πριν από έναν αιώνα.

    Η εταιρία προσφέρει φιλόδοξα αυτοκίνητα σε φιλόδοξους οδηγούς επί 100 χρόνια, πρωτοποριακές φιλοσοφίες οχημάτων με εμβληματικά προϊόντα όπως τα Pajero, Lancer Evolution και i-MiEV, δημιουργώντας παράλληλα τεχνολογίες αιχμής που φέρνουν επανάσταση, όπως το bestseller Outlander PHEV. Οι οδηγοί της Mitsubishi έχουν ανακαλύψει νέους ορίζοντες και έχουν κατακτήσει εδάφη που κόβουν την ανάσα.

    Από τις πιο δύσκολες διαδρομές για τη δημιουργία μιας στιβαρής φήμης, σε απαιτητικές αναδυόμενες αγορές, η φίρμα προσφέρει οχήματα που επιτρέπουν στους Οδηγούς και εξελίσσονται με απόλυτη αυτοπεποίθηση. Είναι το πρώτο σλόγκαν μέσα σε μία δεκαετία.

    Το “Drive your Ambition” είναι μία ισχυρή δήλωση της συνεχούς δέσμευσης της εταιρίας στις αξίες και φιλοδοξίες των οδηγών της. Την διαφοροποιεί σαν μία πελατοκεντρική δύναμη στον τομέα της παγκόσμιας μετακίνησης. Σκοπός είναι να εμπνεύσει και να κατακτήσει τους οδηγούς σε συναισθηματικό επίπεδο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Από 11.530 ευρώ το «διαφορετικό» Suzuki Ignis

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από 20.000 ευρώ το Skoda Karoq

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιο είναι το νέο ταλέντο της Opel στα ράλι;



    ΣΧΟΛΙΑ