Η Polestar σήκωσε μανίκια και ανέλαβε το όχημα ελεύθερου χρόνου της Volvo, το XC60 προκειμένου να κάνει τα μαγικά της για άλλη μια φορά. Ετοίμασε ένα βελτιωτικό πακέτο για τη κορυφαία έκδοση του XC60, την υβριδική T8.
Με τις κατάλληλες επεμβάσεις το σουηδικό αυτοκίνητο απέκτησε επιπλέον ισχύ σκαρφαλώνοντας τώρα από τους 407 ίππους, στους 421. Ποτέ η ιπποδύναμη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί περιττή, ακόμη και για ένα πολυτελές SUV όπως είναι το XC60. Σύμφωνα με την εταιρία εκτός από την μικρή αύξηση της ονομαστικής ιπποδύναμης, έχει βελτιωθεί αισθητά η απόκριση του γκαζιού αλλά ακόμη πιο σημαντικό και ο χρόνος αλλαγής των σχέσεων στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Το θετικό σε όλο αυτό είναι πως η συγκεκριμένη βελτίωση πάντα σύμφωνα με επίσημα χείλη δεν επηρεάζει την μέση κατανάλωση καυσίμου, να σημειώσουμε εδώ πως αυτή οριοθετείται στα 2,1lt/100 km, η ηλεκτρική αυτονομία προσεγγίζει τα 45 km.
Τώρα που έπεσε στα χέρια της, η ίδια η Polestar δηλώνει πως στο άμεσο μέλλον θα καταπιαστεί και με τις υπόλοιπες εκδόσεις του XC60.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η νέα πρωτοποριακή κίνηση της Nissan: Πώς κάνει τη ζωή σας πιο συναρπαστική
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί η Porsche αύξησε τις πωλήσεις της;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι πρέπει να γνωρίζεις για το service της Mercedes
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Τσιάρας: Το AKIS είναι το μεγάλο βήμα που ενώνει το παρόν με το μέλλον του αγρότη
- 16ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2025
- Γιατί όταν «φτερνίζεται» η Novo Nordisk, η Δανία παθαίνει «γρίπη»;
- Πούτιν: Οποιαδήποτε δυτική δύναμη στην Ουκρανία είναι «θεμιτός στόχος» για τον ρωσικό στρατό

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

Γιάννης Αλαφούζος: Πλοίο της Kyklades Maritime είναι το πρώτο τάνκερ που φόρτωσε πετρέλαιο από το λιμάνι της Ταρτούς στη Συρία
Γιατί ειναι happy στο ΜΜ με τον Πανάρα, oι άγριοι τραπεζίτες, η Metlen στον FTSE100, τι συμβαίνει στον ΑΔΜΗΕ, στον ΟΠΑΠ τα Λαχεία, η κίνηση Βαφειά, το ράλι της AKTΟR και τα 600 εκατ. του Πατέρα
