Αρκετοί πελάτες περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το νέο Ford GT, το τετράτροχο υπέρ-όπλο που έχουν ήδη παραγγείλει, αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε πρόσφατα, ότι απαιτείται να καθυστερήσει την παράδοση κάποιων μοντέλων από αυτά.
Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;
Σύμφωνα με την Automotive News, η Ford υποφέρει από περιορισμούς προμηθευτών και θέματα δοκιμών πιστοποίησης, ως μέρος της προσπάθειας της να αυξήσει την παραγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία έστειλε επιστολή στους αγοραστές την προηγούμενη εβδομάδα λέγοντας: «Η δεξιοτεχνία που απαιτείται για την κατασκευή αυτών των οχημάτων για τις παγκόσμιες αγορές απαιτεί να προσαρμόσουμε τις αρχικές προβλέψεις μας». Η επιστολή συνέχισε, αναφέροντας ότι η εταιρεία θα παράσχει σύντομα ένα ενημερωμένο «παράθυρο» παράδοσης με διάρκεια τριών μηνών.
Η καθυστέρηση θα αποβεί απογοητευτική για τους πιθανούς ιδιοκτήτες, αλλά το ζήτημα φαίνεται σχετικά μικρό, καθώς η εταιρεία είπε ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης είναι σχεδόν πλήρης. Η Ford έχει ήδη παραδώσει περίπου 50 GT και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, η αυτοκινητοβιομηχανία θα πρέπει να μπορεί να κατασκευάζει τουλάχιστον ένα GT κάθε μέρα.
Παρά τις καθυστερήσεις, είμαστε βέβαιοι ότι οι ιδιοκτήτες δεν θα ενοχληθούν, από τη στιγμή που θα έχουν στα χέρια τους το μοντέλο που διαθέτει ένα twin-turbo 3.5 λίτρων EcoBoost V6 κινητήρα, που παράγει 647 ίππους και 744 Nm ροπής.
Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων που επιτρέπει στο supercar να επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα 347 km/h.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Polestar ντοπάρει το νέο Volvo XC60
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα πρωτοποριακή κίνηση της Nissan: Πώς κάνει τη ζωή σας πιο συναρπαστική
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί η Porsche αύξησε τις πωλήσεις της;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs: Γιατί ανεβάζει τους στόχους για Motor Oil και HelleniQ Energy
- Μητσοτάκης για τον θάνατο του πρώην εμίρη του Κατάρ: «Οραματιστής ηγέτης που διαμόρφωσε την περιοχή»
- Marfin: Πώς οι αρχές έφτασαν στους τρεις από τους πέντε εμπλεκόμενους – Οι κάμερες, το email και το σακίδιο
- Φωτιά στο Δελβινάκι Ιωαννίνων σε δύσβατη περιοχή – Στην μάχη και 3 ελικόπτερα
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Mega deal: Ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος Ξαβιέ Νιλ γίνεται ο κύριος μέτοχος του ομίλου Vodafone – Συμφωνία 6 δισ.
Maran Tankers (Μαρία Αγγελικούση): Ύψωσε την ελληνική σημαία το Maran Menelaus και αναμένει άλλα πέντε νεότευκτα



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.