• AUTO

    Από 13.750 ευρώ το Opel Corsa Attraction – Μάθε τι περιλαμβάνει

    Opel


    Το Corsa αποτελεί μια από τις σταθερές αξίες στη μικρή κατηγορία οχημάτων. Το επιλέγουν άνδρες και γυναίκες χωρίς να ρωτούν πολλές φορές το γιατί, με γνώμονα τις βασικές αξίες και αρχές που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια στον εμπορικό στίβο. Εκείνο το στοιχείο που ενδιαφέρει περισσότερο είναι ποια από τις πολυάριθμες εκδόσεις, συμφέρει περισσότερο κατά την αγορά.

    Κυρίως γι’ αυτό το λόγο, η Opel λανσάρει τη νέα έκδοση Corsa Attraction με κορυφαία συνδεσιμότητα και εξαιρετικό εξοπλισμό. Το νέο σύστημα infotainment Navi 4.0 IntelliLink, το σύστημα προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης Opel OnStar – που τώρα περιλαμβάνει Destination Download χάρη σε ένα ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης – καθώς και το νέο σύστημα ασφαλείας εμπρός κάμερας Opel Eye αποτελούν μέρος του standard εξοπλισμού της νέας έκδοσης Corsa Attraction.

    Οι κάτοχοι ενός Corsa Attraction μπορούν να ξεχάσουν πλέον τις αναζητήσεις και τις καταχωρήσεις προορισμών στο σύστημα πλοήγησης … με το πάτημα ενός κουμπιού εξηγούν στον Σύμβουλο Opel OnStar που θέλουν να πάνε και εκείνος κάνει download στο σύστημα πλοήγησης τον προορισμό τους! Έτσι απλά…

    Opel

    Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το αυτοκίνητό τους WiFi Hotspot και να συνδέσουν μέχρι επτά συσκευές! Ως Opel παρέχουμε δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία OnStar και δωρεάν το ισόποσο της συνδρομής Wi-Fi για ένα χρόνο με μέγιστο όγκο δεδομένων 100GB.

    Opel

    Το  νέο Corsa Attraction διαθέτει επίσης στάνταρ το Σύστημα Ασφάλειας Opel Eye που βασίζεται στην εμπρός κάμερα, το οποίο περιλαμβάνει λειτουργία προειδοποίησης σε ακούσια αλλαγή λωρίδας (Lane Departure Warning), αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Assist), προειδοποίηση σε επικείμενη εμπρόσθια πρόσκρουση (Forward Collision Alert) και ένδειξη απόστασης από προπορευόμενο όχημα (Following Distance Indication). Πέραν αυτών, διαθέτει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 16”, ηλεκτρονικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόματων φώτων, αισθητήρες παρκαρίσματος και μία όμορφη ταπετσαρία Morrocana.

    Το Corsa Attraction προσφέρεται με κινητήρα βενζίνης 1.4 και 90 ίππους στην τιμή των 13.750 ευρώ (πλέον εξόδων ταξινόμησης αλλά και τελών κυκλοφορίας). Αν σόνι και καλά Corsa, τότε αξίζει να του ρίξεις μια ματιά…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τετ-α-κε» Μαυραγάνη: Εξήγγειλε νομοθεσία για τα ανασφάλιστα ΙΧ-ΚΤΕΟ που ισχύει χρόνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Volkswagen: Πέντε βήματα για να λάβετε αποζημίωση για το σκάνδαλο ρύπων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δες πρώτος το επαναστατικό ρομπότ της Ford! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ