• AUTO

    Νέο VW Golf VIII: Η αντίστροφη μέτρηση, άρχισε


    Αν και επί της ουσίας πρόκειται για μια ανανεωμένη εκδοχή της υπάρχουσας σειράς, η VW επιμένει πως πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο, που αισίως θα παραλάβει τη σκυτάλη από το Golf VII. Πιο αναλυτικά, μέσω ενός επίσημου πλέον δ.Τ. τους, οι Γερμανοί αναφέρουν χαρακτηριστικά πως η αποκάλυψη του νέου μικρομεσαίου της μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Νοέμβρη κουβαλώντας, όπως οι ίδιοι επικαλούνται, αρκετές καινοτομίες.

    Σχεδιαστικά, ωστόσο, δεν αναμένονται ουσιώδεις αποκλίσεις σε σχέση με τις γνώριμες από το παρελθόν φόρμες. Σύμφωνα με όλες τις έως τώρα πληροφορίες, το νέο Golf θα διαθέτει στο βασικό του εξοπλισμό φώτα τεχνολογίας LED, ενώ διαφορετική αναμένεται να είναι η αισθητική των προφυλακτήρων αλλά και αρκετών τμημάτων του εσωτερικού.

    Πιθανολογείται δε πως, εκτός από την αντικατάσταση των υπαρχόντων μηχανικών συνόλων και ειδικότερα των 1.4 TSI και 1.6 TDI από δύο νέα μηχανικά σύνολα με χωρητικότητα 1,5 λίτρων, η VW θα παρουσιάσει και ορισμένες βενζινοκίνητες εκδόσεις με «ήπια» υβριδικά χαρακτηριστικά, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει στον απόηχο του γνωστού πλέον σκανδάλου, το οικολογικό της προφίλ.

    Όπως και να ΄χει, το Golf παραμένει μέχρι και τις μέρες μας το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο. Τόσο για την ίδια τη VW, όσο και συνολικά για την ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Μέχρι και τα τέλη της περασμένης χρονιάς, ύστερα από 42 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στις κατά τόπου αγορές, το μικρομεσαίο μοντέλο των Γερμανών, το οποίο σήμερα διατίθεται σε περισσότερες από 150 χώρες, έχει καταφέρει να ταξινομήσει περισσότερα από 32,5 εκ. αντίτυπα. Ήτοι, 2.100 αυτοκίνητα κάθε εργάσιμη ημέρα.

    Διαβάστε περισσότερα στο http://www.4troxoi.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Louis Vuitton σε τιμή ευκαιρίας στη Βρετανία λόγω της πτώσης στη στερλίνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι γιατροί «λατρεύουν» τα προβιοτικά, παρόλο που κανείς δεν ξέρει αν έχουν αποτέλεσμα

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews.gr με 5 δωροεπιταγές από τα Attica συνολικής αξίας 1000 ευρώ 



    ΣΧΟΛΙΑ