• AUTO

    Με ηλεκτρικό στα χιόνια!

    Το νέο MINI Cooper SE, με ελαφρώς μεγαλύτερο μετατρόχιο και μεταξόνιο, εντυπωσιάζει με τον δυναμικό χαρακτήρα του


    Το νέο MINI Cooper SE, με ελαφρώς μεγαλύτερο μετατρόχιο και μεταξόνιο, εντυπωσιάζει με τον δυναμικό χαρακτήρα του.

    Το MINI Cooper SE είναι αποτελεσματικό όλες τις εποχές προσφέροντας εγγυημένη οδηγική διασκέδαση ακόμη και στο χιόνι και στον πάγο. Ο ηλεκτροκινητήρας αναπτύσσει αυθόρμητα την ισχύ των 160 kW/218 hp και συνεργάζεται με αμεσότητα και ακρίβεια με την τεχνολογία πλαισίου υψηλής ποιότητας του μοντέλου.

    Η γνώριμη άμεση απόκριση του τιμονιού παρέχει ευελιξία, ενώ το ενσωματωμένο σύστημα πέδησης εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια ακόμη και σε βρεγμένους και ολισθηρούς δρόμους.

    «Το MINI Cooper SE ηλεκτρίζει την αίσθηση go-kart που χαρακτηρίζει τη μάρκα και υπογραμμίζει την εξαιρετική θέση της MINI σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Χάρη στη φιλοσοφία αμιγούς ηλεκτροκίνησης, το νέο MINI συνδυάζει μέγιστο συναίσθημα και ελάχιστο αποτύπωμα και θεωρείται ένα ισχυρό σύμβολο για το μέλλον της μάρκας», σχολιάζει η Stefanie Wurst, επικεφαλής της MINI.

    Σε ανηφορικές διαδρομές καθώς και σε κατηφόρες σε παγωμένη επιφάνεια, η λειτουργία Active Slip Regulation βελτιστοποιεί την πρόσφυση και μεταφέρει ελεγχόμενα στο δρόμο μέγιστη ροπή έως και 330 Nm.

    Η μπαταρία υψηλής τάσης με χωρητικότητα 54,2 kWh, η οποία εξασφαλίζει αυτονομία έως και 402 χιλιόμετρα στον κύκλο WLTP, είναι εγκατεστημένη στο δάπεδο του οχήματος συμβάλλοντας στην ισορροπημένη κατανομή του βάρους. Αυτό σημαίνει ότι το MINI Cooper SE έχει χαμηλό κέντρο βάρους και, σε συνδυασμό με την απόδοση της ανάρτησης και τα χαρακτηριστικά απόσβεσης που προσφέρει, ελίσσεται ιδιαίτερα ομαλά στο δρόμο.

    Η MINI επαναπροσδιορίζει και εξελίσσει συνεχώς την επιτυχημένη φιλοσοφία του εμβληματικού 3θυρου μοντέλου της για περισσότερα από 60 χρόνια. Το κλασικό Mini, χάρη στους εξαιρετικά κοντούς προβόλους του, εντυπωσίασε με το ευέλικτο compact σχήμα του.

    Το κλασικό Mini έγινε θρύλος τη δεκαετία του 1960, όταν πέτυχε τρεις νίκες στη γενική κατάταξη στο Ράλι Μόντε Κάρλο έχοντας απέναντί του πολύ ισχυρότερους αντιπάλους. Και όπως ακριβώς τα κλασικά μοντέλα Mini κινούνταν με ασφάλεια και ταχύτητα στους χιονισμένους δρόμους πριν από 60 χρόνια, έτσι και το τωρινό MINI Cooper SE ταξιδεύει σήμερα απροβλημάτιστα στο χιόνι και τον πάγο.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Έντσο και η ταινία Ferrari

    Στο Μπαλόκο η Alfa Romeo Milano!

    Ιδού το πιο καλοπουλημένο ηλεκτρικό στην Ευρώπη



    ΣΧΟΛΙΑ