• AUTO

    Land Rover Trophy: Ένα ταξίδι στο χρόνο!


    Η Land Rover Classic αναβιώνει 25 παλιά Defender 90 ή 110 προς τιμή του θρυλικού Trophy καμήλας που θα γίνει Land Rover Trophy!

    Ανατριχίλα για τους φίλους της περιπέτειας ανά τον πλανήτη προκαλεί οιαδήποτε αναφορά στο συγκεκριμένο Trophy που έγραψε την δική του ιστορία για δεκαετίες σε διάφορα απρόσιτα μέρη. Οι άνθρωποι της LRC θα κατασκευάσουν 25 Defender Works V8, τόσο με το κοντό αμάξωμα 90 όσο και με το μακρύ 110. Παραγγέλνοντας ένα από αυτά εξασφαλίζεις συμμετοχή στο Land Rover Trophy στο κάστρο του Eastnor.

    Κάθε όχημα Works V8 Trophy θα φέρει ένα 5λιτρο βενζινοκινητήρα ισχύος 405PS, ροπή 52,8kgm. Δεν θα υπάρχει δύσχρηστο χειροκίνητο κιβώτιο αλλά ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ZF και βοηθητικό κιβώτιο για “κοντές” σχέσεις. Εμπρός και πίσω, το αυτοκίνητο διαθέτει διαφορικά πλήρους εμπλοκής, ενώ το κεντρικό διαφορικό λειτουργεί με μεταβαλλόμενο βαθμό εμπλοκής.

     

    Το χρώμα του αυτοκινήτου θα είναι συνδυασμός κίτρινο, μαύρο, σε τροχούς, καπό και πίσω πόρτα, ώστε να δημιουργεί ένα μοναδικό σύνολο. Τα φώτα θα είναι τεχνολογίας LED και θα υπάρχει και εξοπλισμός all terrain: εργάτης, κλωβός ασφαλείας, σχάρα οροφής, κάλυμμα στο πάτωμα του αμαξώματος, εισαγωγή αέρα ψηλά, και ελαστικά μεικτών συνθηκών σε ζάντες 16 ιντσών.

    Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν μπάκετ καθίσματα, μαύρο δερμάτινο σαλόνι και ένα κεντρικό αναλογικό ρολόι Land Rover Trophy, δημιουργία του Έλιοτ Μπρον. Θα υπάρχει σύστημα πλοήγησης και κινητή συσκευή συνδεσιμότητας.

    Οι αγοραστές των 25 Land Rover Defender θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν με τα οχήματά τους σε μια τριήμερη εκδήλωση-περιπέτεια. Οι παραγγελίες για το Defender Works V8 Trophy (90 ή 110) απευθύνονται στην Land Rover Classic, με την τιμή να ξεκινά από 195.000 λίρες. Όχι άσχημα για ένα όχημα που ξεκίνησε να παράγεται πριν από 42 χρόνια.

    Εδώ μπορείτε να δείτε μια επίδειξη από την Τζέσικα Χόκινς και τον νικητή Camel Trophy 1989, Μπομπ Ιβς.

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά LAND ROVER DEFENDER

    Κυβισμός(cc):   4,999
    Κύλινδροι:          V8 ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας (EU5)
    Ισχύς (PS):         405 @ 6,000rpm
    Ροπή (Nm):        515 @ 5,000rpm
    Μετάδοση:         8αρι αυτόματο κιβώτιο, με Pistol Shifter, 4κινηση,
    Ελαστικά:           235/85 R16 μεικτών συνθηκών



    ΣΧΟΛΙΑ