• AUTO

    Λάμδα Star: Νέος Εμπορικός Διευθυντής ο Γιώργος Παγιατάκης

    • NewsRoom

    Γιώργος Παγιατάκης, Εμπορικός Διευθυντής Λάμδα Star


    Ο Γιώργος Παγιατάκης κατέχει, από τις 14 Ιανουαρίου, τον τίτλο του Εμπορικού Διευθυντή του Ομίλου Λάμδα Star.

    Με εμπειρία, που ξεπερνά τα 15 έτη στον κλάδο της αυτοκίνησης και έχοντας εργαστεί σε μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες (Mercedes-Benz Hellas A.E., Kosmocar A.E.), ο κύριος Παγιατάκης θα αναλάβει χρέη Εμπορικού Διευθυντή για όλες τις εταιρείες του ομίλου (Mercedes-Benz, Smart, Toyota, Hyundai).

    Στην πιο πρόσφατη θέση του, ως Εμπορικός Διευθυντής της Volkswagen Βank Greece, κατόρθωσε να φέρει σημαντικά αποτελέσματα, προτείνοντας καινοτόμες λύσεις, σε ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας της τράπεζας, τα διαδικαστικά θέματα, καθώς και το περιεχόμενο των παρεχόμενων υπηρεσιών της επιχείρησης.

    Ο κύριος Παγιατάκης είναι επίσης υπεύθυνος για την επιτυχή σύσταση μιας νέας επιχειρηματικής δράσης, μιας εταιρείας με αντικείμενο τη μακροχρόνια μίσθωση.

    Η Λάμδα Star δηλώνει τη βεβαιότητά της πως η εμπειρία του κύριου Παγιατάκη στο στρατηγικό σχεδιασμό, την ανάλυση των δεδομένων της αγοράς, αλλά και στο συντονισμό του ανθρώπινου δυναμικού, σε συνεργασία με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Ομίλου, θα συντελέσουν στην εξέλιξη και τη διατήρηση της επιτυχούς πορείας του Ομίλου της Λάμδα Star.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Diesel-gate: Η «ημέρα της κρίσεως» για τη Volkswagen – Μέτοχοι διεκδικούν αποζημιώσεις 9 δισ. ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «γάμος» Volkswagen – Ford δεν ενθουσίασε τους επενδυτές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To πρώτο της ηλεκτροκίνητο SUV παρουσίασε η Mercedes-Benz (video)



    ΣΧΟΛΙΑ