• AUTO

    Κι όμως υπάρχει ετοιμοπαράδοτο νέο αυτοκίνητο!

    Opel Crossland X


    Το Opel Crossland προσφέρεται για άμεση παράδοση σε συγκεκριμένες εκδόσεις.

    Η πίεση για χρόνους παράδοσης των νέων αυτοκινήτων είναι πολύ μεγάλη σε όλα τα επίπεδα. Πελάτες, εταιρείες, εισαγωγείς, κατασκευαστές, γυρίζουν γύρω από το πρόβλημα χωρίς να δίνεται μια λύση. Οπότε η δυνατότητα να προσφέρει κάποιος ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα είναι πάρα πολύ σημαντική. Ειδικά για όσους πιέζονται χρονικά και θέλουν αυτοκίνητο μέσα στο καλοκαίρι.

    Το Crossland είναι ένα μικρό SUV της κατηγορίας BSUV, που συνδυάζει εντυπωσιακή σχεδίαση, πρακτικότητα και άπλετους χώρους για όλη την οικογένεια.

    Το Opel Crossland γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, χάρη στη νέα έκδοση FamilyEdition, με τον αποδοτικό κινητήρα 1.2 Turbo 110hp και ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

    Πιο συγκεκριμένα, στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Family Edition περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, προβολείς ομίχλης, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικός κλιματισμός (ECC) και Sight & Light Pack. Επιπλέον, το Opel Crossland γίνεται και πιο προσιτό με το πρόγραμμα FamilyTime, για όφελος έως €2.000 ανάλογα με την έκδοση. Το SUV της Opel προσφέρεται με άμεση παράδοση σε συγκεκριμένες εκδόσεις εξοπλισμού.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Alfa Romeo Tonale: Με diesel 1.6lt/130PS

    La Prima della Tonale!

    F1 Alfa Romeo: Στα χρώματα της Tonale!



    ΣΧΟΛΙΑ