Το Opel Crossland προσφέρεται για άμεση παράδοση σε συγκεκριμένες εκδόσεις.
Η πίεση για χρόνους παράδοσης των νέων αυτοκινήτων είναι πολύ μεγάλη σε όλα τα επίπεδα. Πελάτες, εταιρείες, εισαγωγείς, κατασκευαστές, γυρίζουν γύρω από το πρόβλημα χωρίς να δίνεται μια λύση. Οπότε η δυνατότητα να προσφέρει κάποιος ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα είναι πάρα πολύ σημαντική. Ειδικά για όσους πιέζονται χρονικά και θέλουν αυτοκίνητο μέσα στο καλοκαίρι.
Το Crossland είναι ένα μικρό SUV της κατηγορίας BSUV, που συνδυάζει εντυπωσιακή σχεδίαση, πρακτικότητα και άπλετους χώρους για όλη την οικογένεια.
Το Opel Crossland γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, χάρη στη νέα έκδοση FamilyEdition, με τον αποδοτικό κινητήρα 1.2 Turbo 110hp και ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.
Πιο συγκεκριμένα, στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Family Edition περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, προβολείς ομίχλης, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικός κλιματισμός (ECC) και Sight & Light Pack. Επιπλέον, το Opel Crossland γίνεται και πιο προσιτό με το πρόγραμμα FamilyTime, για όφελος έως €2.000 ανάλογα με την έκδοση. Το SUV της Opel προσφέρεται με άμεση παράδοση σε συγκεκριμένες εκδόσεις εξοπλισμού.
Διαβάστε επίσης:
Alfa Romeo Tonale: Με diesel 1.6lt/130PS
F1 Alfa Romeo: Στα χρώματα της Tonale!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Εβδομαδιαίο άλμα σχεδόν 12% μετά τη νέα κλιμάκωση του πολέμου στην Μέση Ανατολή
- ΗΠΑ – Ιράν: Συνεχή αμερικανικά χτυπήματα σε αεροδρόμιο, γέφυρες, λιμάνια και στο νησί Κεσμ – Απαντά η Τεχεράνη με νέες επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις
- Σήμερα το τελευταίο αντίο στην σπουδαία και αξέχαστη Μάρω Κοντού
- Διάγγελμα Τραμπ: Κατηγόρησε την Κίνα για «τη μεγαλύτερη πειρατεία» εκλογικών δεδομένων στην ιστορία
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Χρηματοδότηση 1 δισ. δολάρια παίρνει το IM8 του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο οποίο είχε επενδύσει ο Αντετοκούνμπο
Jumbo: Τέλος στα σχέδια επέκτασης στην Τουρκία με το e-shop βάζει ο Βακάκης – Γιατί δεν θέλει να γίνει «πύραυλος»
Το alert του Buffett, οι 5 σωματοφύλακες, η Βρεττού, τα μαθηματικά της Credia και η BlackRock, το νέο μυστικό του Εξάρχου, ο Παυλίδης και οι δίκες στο Λονδίνο, γιατί μας δουλεύει (κανονικά) ο Τόλης Βακάκης, τα ψώνια των Μαρτίνου και Ιγγλέση και το γαλάζιο μενού (με Σαμαρά) στο Lolita’s
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.