Κερδίζοντας ακόμα περισσότερο έδαφος σε μια από τις πιο απαιτητικές κατηγορίες της αγοράς αυτοκινήτου, το νέο Jeep Compass e-Hybrid διατίθεται πλέον με εισαγωγική τιμή €32.990 στο επίπεδο εξοπλισμού Altitude που περιλαμβάνει πρακτικά τα πάντα.
Μεταξύ πολλών άλλων διαθέτει ασύρματο Apple CarPlay & Android Auto, εμπρός-πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10”, οθόνη infotainment 16”, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ενεργό cruise control, ηλεκτροχρωμικό καθρέφτη, προβολείς LED με αυτόματη ενεργοποίηση, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες και ζάντες αλουμινίου 18”.

Το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού ονομάζεται Summit και διαθέτει επιπλέον LED Matrix προβολείς, φωτιζόμενη εμπρός γρίλια και λογότυπο Jeep στο πίσω μέρος, επενδύσεις καθισμάτων από οικολογικό δέρμα, θερμαινόμενο παρμπρίζ και τιμόνι, ατμοσφαιρικό φωτισμό καμπίνας και συναγερμό. Στην έκδοση e-Hybrid το ολοκαίνουργιο C-SUV της Jeep αποδίδει 145 HP και έχει αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, με την κατανάλωση καυσίμου στον μικτό κύκλο WLTP να είναι 5,9 lt/100 km. Το υβριδικό σύστημα έχει ιδιαίτερα αποδοτική λειτουργία, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κινείται και αμιγώς ηλεκτρικά σε συνθήκες χαμηλού φορτίου.

Επιπρόσθετα, το νέο μοντέλο της Jeep καλύπτεται από 8ετή (ή 120.000 km) εγγύηση που συμπεριλαμβάνει την μπαταρία 48V του υβριδικού συστήματος και είναι μεταβιβάσιμη, διαφυλάσσοντας την μεταπωλητική αξία. Το ολοκαίνουργιο Compass συνταιριάζει μοναδικά τον αυθεντικό χαρακτήρα της Jeep με μοντέρνα σχεδίαση και κορυφαία τεχνολογία, διαθέτοντας παράλληλα δελεαστική τιμή και υψηλό δείκτη value for money. Περιμένει δε το κοινό να το οδηγήσει στο δίκτυο πωλήσεων της μάρκας σε ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου να κατανοήσει τι σημαίνει αυθεντικό Jeep.

Διαβάστε επίσης
Ιδού το νέο Volkswagen ID. Cross
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Απειλεί με «μέτρα» εναντίον των εβραϊκών οικισμών στη Δυτική Όχθη – «Θα απαντήσουμε» σε τυχόν κυρώσεις, λέει ο Σααρ
- Ευρωαγορές: Με απώλειες 1,1% το «ποδαρικό» του DAX στον Σεπτέμβριο
- Ρωσία: Θα απαντήσουμε στις αντιρωσικές ενέργειες της Γερμανίας
- Συνελήφθη 90χρονος που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Αττικής Οδού – Είχε ληγμένη άδεια οδήγησης από το 2018
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών: Τι αλλάζει από 1η Σεπτεμβρίου – Η νέα διαδικασία για τράπεζες, servicers και οφειλέτες
Πότε θα κάνει εκλογές ο ΚΜ και ο μυστικός δείπνος των 3 στο Κολωνάκι, οι έντονες φήμες για ΕΛΠΕ και Optima, ποιοι Βαρδινογιάννηδες έχασαν (πολλά λεφτά) από την ΜΟΗ, η αδιαφορία του Αισώπου των Σπετσών, τα νέα σχέδια Πιέρρ και το beef των δυο υπουργών
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η Motor Oil: Από τα 19,08 στα 60,15 ευρώ η μετοχή – Πώς ξαναέκτισε μια χρηματιστηριακή αυτοκρατορία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.