• AUTO

    Υπάρχει δρόμος για το σπίτι;

    Υπάρχει δρόμος για το σπίτι;

    Spider-Μan: No Way Home


    Το νέο Hyundai TUCSON πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία “Spider-Μan: No Way Home”.

    Η ταινία προβάλλεται αποκλειστικά στους κινηματογράφους από τις 16 Δεκεμβρίου, σε μία από τις πλέον επιτυχημένες κινηματογραφικές πρεμιέρες όλων των εποχών.

    Το ντεμπούτο του ολοκαίνουριου Hyundai TUCSON στο Hollywood επισφραγίζεται και με μία νέα κινηματογραφική και ψηφιακή διαφήμιση, στην οποία το Hyundai TUCSON ξαναγράφει την ιστορία των SUV, αποδεικνύοντας ότι όταν όλα στρέφονται εναντίον του Spider-Man, μόνο ένα SUV είναι έτοιμο για Super Ήρωες. Απολαύστε το διαφημιστικό σποτ εδώ.

    Όπως ακριβώς ο Peter Parker αξιοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις της νανοτεχνολογίας για να υπηρετήσει την ανθρωπότητα, αντίστοιχα και το TUCSON προσφέρει στους οδηγούς καινοτόμες τεχνολογίες που ξεπερνούν τα συμβατικά όρια της αυτοκίνησης, με στόχο την πρόοδο για τον άνθρωπο.

    Το Hyundai Tucson διανύει μεγαλύτερες αποστάσεις πιο αποδοτικά, χάρη σε εξηλεκτρισμένα Turbo συστήματα κίνησης, εξηλεκτρισμένα κιβώτια μετάδοσης, με προηγμένα συστήματα προνοητικής ασφάλειας, αλλά και με ευφυείς τεχνολογίες που εξάπτουν τη φαντασία, όπως το να δέχεται φωνητικές εντολές, να ξεπαρκάρει μόνο του χωρίς να είναι ο οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο, και να έχει, όπως ο Spider-Man, την «όρασή» του ενσωματωμένη στη μάσκα, ώστε η ελκυστική εμφάνιση να συναντά τη θεαματική κίνηση.

    Με έναν διαγωνισμό η Hyundai καλωσορίζει την στρατηγική συνεργασία με την Sony Entertainment, κληρώνοντας κινηματογραφικές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Spider-Man: No Way Home», σε φίλους της Hyundai και του Spider-Man που θα απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις του διαγωνισμού.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ