• AUTO

    Ιδού το νέο Fiat Fiorino!

    Fiat Fiorino


    Με συνολικό μήκος 3,96 m είναι ο ιδανικός σύμμαχος για τις «ειδικές αποστολές» μέσα στην πόλη, με τιμή που ξεκινάει από τις €23.780.

    Η ανανεωμένη έκδοση του FIAT Fiorino είναι ήδη διαθέσιμη στο επίσημο δίκτυο των αντιπροσώπων της FIAT Professional, με μικρές αλλαγές που ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο τον value for money χαρακτήρα του. Χωρίς διαφοροποιήσεις σε διαστάσεις ή δυνατότητες φόρτωσης, το νέο Fiorino που έχει μήκος 3,96 m διαθέτει με το παραπάνω την ευελιξία που απαιτείται για τις μεταφορές στον αστικό ιστό, έχοντας χώρο φόρτωσης έως 2,8 κυβικά μέτρα και ωφέλιμο φορτίο 495 kg.

    Ωστόσο, ο ισχυρός και οικονομικός MultiJet κινητήρας των 1,3lt, καλύπτει με την ίδια άνεση και τις υπεραστικές ανάγκες. Με 95 PS, 200 Nm και μέση εργοστασιακή κατανάλωση μόλις 5,1 lt/100 km είναι ιδανικός για όλες τις περιστάσεις και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση στους εμπρός τροχούς.

    Fiat Fiorino

    Ικανοποιώντας το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6.4 και συνδυάζοντας αποδεδειγμένα την υψηλή οικονομία με κορυφαία αξιοπιστία, ο κινητήρας και τα μηχανικά μέρη του Fiorino καλύπτονται από εγγύηση 5 ετών ή 200.000 km. Παράλληλα, το πολύ έμπειρο δίκτυο συνεργατών φροντίζει για την άμεση και συνεπή υποστήριξη που είναι απαραίτητη σε κάθε επαγγελματία, έχοντας μάλιστα πανελλαδικό βεληνεκές.

    Ξεκινώντας από τις €23.780, η γκάμα του ανανεωμένου FIAT Fiorino έχει αποκτήσει αναβαθμισμένο εξοπλισμό χωρίς να έχει ακριβύνει. Για παράδειγμα, οι εκδόσεις Pack Tecnico περιλαμβάνουν πλέον στάνταρ cruise control, αυτόματη λειτουργία προβολέων, μπάρες οροφής και αποσπώμενη πλαφονιέρα οροφής.

    Για τις συγκεκριμένες εκδόσεις υπάρχουν δύο επιλογές: Η μια διαθέτει χώρισμα με τζάμι και η άλλη με πλέγμα, με τιμές στις €25.678 και 25.694 αντίστοιχα. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στην Ελλάδα το Δεκέμβριο και οι παραγγελίες είναι ήδη ανοικτές.

    Διαβάστε επίσης:

    ETSC: Ευάλωτοι οι ηλικιωμένοι χρήστες της Οδού!

    eΑστυπάλαια: Προχωρά ο εξηλεκτρισμός!

    Δυο εκατομμύρια περιστροφικοί κινητήρες!



    ΣΧΟΛΙΑ