• AUTO

    Hyundai: Σημαντικά βραβεία για τα i30 N και i30 Fastback N

    • NewsRoom


    Τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Hyundai i30 Fastback N και i30 N κατέκτησαν βραβεία από κορυφαία γερμανικά περιοδικά αυτοκινήτου. Το i30 Fastback N έλαβε τον τίτλο «Auto Bild Sports Car of the Year» και το i30 N κατέκτησε το «Sport Auto Award» από το περιοδικό Sport Auto. Αξίζει να σημειωθεί ότι το i30 N ήταν ο νικητής του βραβείου «Auto Bild Sports Car of the Year» για το 2018.

    Το «Auto Bild Sports Cars» είναι το βραβείο επιλογής των αναγνωστών του κορυφαίου γερμανικού περιοδικού αυτοκινήτων Auto Bild. Το 2019, 110 αυτοκίνητα αγωνίστηκαν για τον 18ο ετήσιο τίτλο «Auto Bild Sports Cars of the Year». Οι υποψήφιοι προήλθαν από τις οδηγικές δοκιμές των τελευταίων δώδεκα μηνών. Κάθε μοντέλο κατατάχθηκε σε πέντε κατηγορίες, με νικητές για τις υποκατηγορίες Series, Import και Tuning. Το Hyundai i30 Fastback N κατέκτησε το βραβείο στην κατηγορία Small & Compact Cars στην υποκατηγορία Import και αναδείχθηκε πρώτο ανάμεσα σε 13 άλλα αυτοκίνητα.

    «Το βραβείο αυτό αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι οι fan μας, οι N-thusiasts, αγαπούν τις επιδόσεις του i30 Fastback N», δήλωσε ο κ. Jürgen Keller, Managing Director της Hyundai Motor Deutschland GmbH. «Με το i30 Fastback N, είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε ένα συμπαγές σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που διαθέτει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας».

    Hyundai i30 Fastback N

     

    Το i30 N βραβεύεται με το «Sport Auto Award»

    Tο Hyundai i30 N κατέκτησε το βραβείο «Sport Auto Award», το βραβείο επιλογής των αναγνωστών του περιοδικού Sport Auto. Το hot hatch κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας «Compact Cars μέχρι 35.000 ευρώ» στην υποκατηγορία Import, ανταγωνιζόμενο 275 αυτοκίνητα συνολικά. Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Hyundai, το i30 N έχει πουλήσει πάνω από 4.500 οχήματα από την έναρξη διάθεσής του το φθινόπωρο του 2017.

    «Το Sport Auto Award αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι η Hyundai διαθέτει τα σωστά προϊόντα για σπορ οδηγούς», δήλωσε ο κ. Jürgen Keller, Managing Director της Hyundai Motor Deutschland GmbH. «Η limited edition του i30 N Project C, που παρουσιάστηκε στο IAA, είναι επίσης ιδιαιτέρως περιζήτητη πριν από την κυκλοφορία της στην αγορά».

    Το 2017, η Hyundai εντυπωσίασε για πρώτη φορά τους fan των σπορ αυτοκινήτων με το i30 N. Στο μεταξύ, οι επιδόσεις αυξήθηκαν από 184 kW / 250 hp σε 202 kW / 275 hp. Το πλαίσιο έχει βελτιστοποιηθεί περαιτέρω για δυναμική χρήση. Το Hyundai i30 N διαθέτει 19” ζάντες και ηλεκτρονική κλειδαριά διαφορικού στον στάνταρντ εξοπλισμό του.

    Υψηλή απόδοση σε ελκυστικές τιμές

    Το Hyundai i30 N δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικά ευέλικτο, συμπαγές αυτοκίνητο, κερδίζει επίσης τους οδηγούς με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Μια οδηγική δοκιμή του “Sport Auto” μέσα στο 2019 το επιβεβαίωσε με την εξής δήλωση, «το δίλιτρο είναι ένα από τα καλύτερα στο είδος του». Εν τω μεταξύ, ο χειρισμός του περιγράφηκε ως «τίποτα λιγότερο από ένα αριστούργημα».

    Τα Hyundai i30 Fastback N και i30 N έχουν κατακτήσει το μερίδιό τους στις βραβεύσεις από την έναρξη της διάθεσής τους. Το 2018, το i30 N κατέκτησε το «Auto Bild Sports Car of the Year» στην κατηγορία Small & Compact Cars, επικρατώντας ανάμεσα σε επτά καθιερωμένους ανταγωνιστές του. Έλαβε επίσης θετικές κριτικές στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και περιγράφηκε ως «game changer» στα Autocar Awards του 2018. Το ίδιο έτος επίσης, η Hyundai βραβεύτηκε ως Κατασκευαστής της Χρονιάς από το BBC TopGear Magazine.



    ΣΧΟΛΙΑ