Ο νυχτερινός αγώνας στο Λας Βέγκας είναι ένα από τα highlight της σεζόν. Έχει τα πιο ακριβά εισιτήρια είναι ο μεγαλύτερος σε μήκος (309km) και έχει τις χαμηλότερες θερμοκρασίες (9 βαθμούς Κελσίου).
Προφανώς έχει τους μεγαλύτερους τζίρους και φέτος οι ουρές για να αγοράσεις ένα αναμνηστικό μετριόνταν σε ώρες. Εννοείται πως ότι λάμπει είναι χρυσός και ναι ο Έλβις ζεις ακόμη, παρέα με τη Mini.




















ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: 15 Πολιτείες κινούνται δικαστικά για την πολιτική του Τραμπ στον εμβολιασμό των παιδιών
- Quest: Αγωγή της Uni Systems κατά του ΣΕΠΕ – Ζητά την ακύρωση της εκλογής της προέδρου Γιώτας Παπαρίδου
- Μεϊγουέδερ – Πακιάο, 11 χρόνια μετά τη «μάχη των 400 εκατομμυρίων», ξανά στο ρινγκ!
- Το πετρέλαιο κοντά σε υψηλά 7μήνου λόγω έντασης ΗΠΑ–Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.