• AUTO

    F1 Las Vegas: Το Sphere γκαζώνει! (video)


    Τα Sphere Studios έφτιαξαν περιεχόμενο για το εξωτερικό LED του Sphere – το Exosphere – για τον εναρκτήριο αγώνα του Λας Βέγκας.

    Η Exosphere είναι η μεγαλύτερη οθόνη LED στον κόσμο και ένα ορόσημο που αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο για τα δυναμικά γραφικά και το συναρπαστικό περιεχόμενό της. «Ανυπομονούμε για το Grand Prix στο Λας Βέγκας», δήλωσε ο Joel Fisher, αντιπρόεδρος της MSG Entertainment, υπεύθυνος εκδηλώσεων για το Sphere.

    «Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στον κόσμο και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το Sphere στο παγκόσμιο κοινό μας μέσω της F1 επιδεικνύοντας τις απαράμιλλες τεχνολογικές και δημιουργικές δυνατότητες της Εξώσφαιρας. Το Sphere’s Exosphere δεν συμπληρώνει απλώς το Las Vegas Strip Circuit, το ανεβάζει μετατρέποντας κάθε γύρο σε μαγευτική εμπειρία για τους τηλεθεατές παγκοσμίως».

    Κατά τη διάρκεια του αγώνα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, θα προβληθεί περιεχόμενο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τα Sphere Studios για το Grand Prix του Λας Βέγκας, ζωντανά καθ’ όλη τη διάρκεια. Αυτό θα περιλαμβάνει την pole position σε πραγματικό χρόνο και μια προσαρμοσμένη στιγμή στο βάθρο που θα γιορτάσει τον νικητή του αγώνα.

    Επιπλέον, το περιεχόμενο της F1 θα εμφανίζεται, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών που θα παρουσιάζονται σε μεγαλύτερη από τη πραγματικότητα μορφή, καθώς και κράνη F1 που θα χρησιμεύσουν ως εικονικά σκηνικά για φωτογραφίες θαυμαστών.

    Πρόσθετο περιεχόμενο κατά παραγγελία θα δημιουργείται κατά τη διάρκεια του ίδιου του αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών για τους θεατές να δουν τον εαυτό τους στο Sphere. Το Grand Prix του Λας Βέγκας σηματοδοτεί την πρώτη ζωντανή εκδήλωση που περιλαμβάνει το Sphere ως μέρος της επίσημης μετάδοσης, προσεγγίζοντας εκατομμύρια οπαδούς της F1 που παρακολουθούν τον αγώνα σε όλο τον κόσμο.

    Λόγω της προνομιακής θέσης του χώρου κατά μήκος της πίστας, το Sphere θα είναι ορατό από πολλές μοναδικές γωνίες. Το προσαρμοσμένο περιεχόμενο Exosphere θα βελτιστοποιηθεί για να λαμβάνει υπόψη την πανοραμική θέα της πίστας και του χώρου διεξαγωγής. Εκτός από το προσαρμοσμένο περιεχόμενο Grand Prix του Λας Βέγκας, ορισμένες από τις μεγαλύτερες μάρκες του κόσμου θα έχουν διαφημίσεις στο Sphere ως μέρος της συνεργασίας τους με το Grand Prix, συμπεριλαμβανομένων των American Express, Aristocrat, Aston Martin, Body Armor, Google Chrome, Heineken, Las Vegas Convention and Visitors Authority, Mercedes Benz, Netflix, Paramount+, Pirelli, Puma, Salesforce, T-Mobile και Virgin Hotels.

    Η μεγαλύτερη οθόνη LED στη Γη, η Exosphere αποτελείται από περίπου 1,2 εκατομμύρια λυχνίες LED, σε απόσταση οκτώ ιντσών μεταξύ τους. Κάθε τμήμα περιέχει 48 μεμονωμένες διόδους LED, με κάθε δίοδο ικανή να εμφανίζει 256 εκατομμύρια διαφορετικά χρώματα – δημιουργώντας ένα ζωντανό ορόσημο στον ορίζοντα και στην πίστα Grand Prix του Λας Βέγκας. Το Sphere είναι ορατό στο κομμάτι της διαδρομής από τις στροφές πέντε έως εννέα.

    Διαβάστε επίσης:

    F1 LAS VEGAS: Live στο ΑΝΤ1+

    Porsche Panamera: Μοναδικό εσωτερικό!

    Ιδού το Honda ZR-V



    ΣΧΟΛΙΑ