• AUTO

    Έτοιμη για την πράσινη κόλαση!


    Η ομάδα της Mercedes-AMG GetSpeed ​​θα αγωνιστεί με το «Art Car» στο 24ωρο φημισμένο αγώνα αντοχής του Nürburgring.

    Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί ο 51ος 24ωρος αγώνας αντοχής ADAC TotalEnergies στο Nürburgring-Nordschleife. Η θρυλική πίστα στην περιοχή του Eifel, η οποία αποτέλεσε το σκηνικό για πολλούς ιστορικούς αγώνες τον περασμένο αιώνα, ήταν πάντα στενά συνδεδεμένη με τη Mercedes-AMG. Δύο συνολικά νίκες στον 24ωρο αγώνα το 2013 και το 2016 εδραίωσαν αυτή τη στενή σύνδεση. Οι βαθιές ρίζες της Mercedes στο Nürburgring θα βρεθούν στο προσκήνιο στη φετινή έκδοση του κλασικού endurance στους λόφους του Eifel με τη συμμετοχή ενός ειδικά σχεδιασμένου «Art Car».

    Με το νούμερο 3 στις πόρτες η Mercedes-AMG GT3 της ομάδας GetSpeed ​​έχει διακοσμηθεί από τον Andrew Mytro με ένα εντυπωσιακό πράσινο χρώμα που αποτελεί φόρος τιμής στην «Πράσινη Κόλαση», ένα παρατσούκλι που δόθηκε για πρώτη φορά στην πίστα από τον Sir Jackie Stewart.

    Ο εκπληκτικός σχεδιασμός σηματοδοτεί την περαιτέρω επέκταση έως το 2026 της χορηγικής συνεργασίας μεταξύ της AMG και του Nürburgring. Από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η στενή σχέση το 2017, η AMG είχε υψηλή εμπορική προβολή στην πίστα και η μάρκα παρείχε επίσης τα επίσημα οχήματα ασφαλείας Mercedes-AMG GT R «Beast of the Green Hell».

    Διαβάστε επίσης:

    Porsche 75 χρόνια! Classic Road Tour 2023

    ΒΜW XΜ: Παρουσιάστηκε στην Ελλάδα!



    ΣΧΟΛΙΑ