Η On Sale Rally Team θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις με τρία κορυφαία πληρώματα.
Τρία πληρώματα τα οποία συνδυάζουν γνώση, εμπειρία και ταχύτητα:
- Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος με Skoda Fabia Rally2 evo
- Γιώργος Κεχαγιάς – Νίκος Πετρόπουλος με Skoda Fabia RS Rally2
- Γιώργος Αμούτζας – Γιώργος Ηλιόπουλος με Skoda Fabia Rally2 evo.
Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για ακόμη μία χρονιά αποτελεί την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται στη χώρα μας και η On Sale Rally Team, δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπουδαίο αυτό γεγονός. Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα της On Sale Rally Team, με τον ίδιο να κάνει την 12η του εμφάνιση σε Ράλι Ακρόπολις. Δίπλα του στο Skoda Fabia Rally2 evo θα βρίσκεται ο επί χρόνια συνοδηγός του Νίκος Ζακχαίος. Για 5η φορά στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα λάβει μέρος ο Γιώργος Κεχαγιάς ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της On Sale Rally Team με συνοδηγό τον Νίκο Πετρόπουλο και με Skoda Fabia RS Rally2. Την παρθενική του εμφάνιση στο Ράλι Ακρόπολις θα κάνει ο Γιώργος Αμούτζας όπου μαζί με τον συνοδηγό του Γιώργο Ηλιόπουλο, θα βιώσει την εμπειρία ενός Skoda Fania Rally2 evo σε «Ακροπολικές» συνθήκες. Τα τρία πληρώματα της On Sale Rally Team, τα οποία θα βρεθούν μαζί με την αφρόκρεμα του WRC, θα ξεκινήσουν τη φετινή αγωνιστική τους πορεία σε μία διαδρομή που είναι σημαντικά διαφοροποιημένη σε σχέση με ότι μας είχε επιφυλάξει το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις τα προηγούμενα έτη.

Ο κορυφαίος Έλληνας οδηγός Λάμπρος Αθανασούλας τόνισε: «Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς και είμαστε τρομερά χαρούμενοι που θα είμαστε στην ράμπα εκκίνησης με τα χρώματα της On Sale Rally Team. Μαζί με τον συνοδηγό μου Νίκο Ζακχαίο θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε τα ελληνικά χρώματα καθώς και τον Όμιλο On Sale ο οποίος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ευελπιστούμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και να μας χειροκροτήσει στις ειδικές διαδρομές του αγώνα».
Ο γνωστός ηθοποιός αλλά πρωτάρης στο Ακρόπολις, Γιώργος Αμούτζας πρόσθεσε: «Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός καθώς για πρώτη φορά στην αγωνιστική μου καριέρα θα βρεθώ στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Με τη βοήθεια της On Sale Rally Team το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα. Στόχος μας είναι να εξελιχθούμε και να αποκτήσουμε γνώση καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Θα προσπαθήσουμε να πάμε βήμα βήμα χωρίς να πάρουμε περιττά ρίσκα. Ευελπιστώ πως θα έχουμε στο τέλος ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα δικαιώσει εμάς αλλά και την ομάδα για την στήριξη της».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Παναγόπουλος (ΓΣΕΕ): Ενορχηστρωμένη επίθεση για μια ανυπόστατη υπόθεση
- Πετρέλαιο: Ξανά πάνω από τα $100 το Brent μετά τη βουτιά 11% της Δευτέρας
- Ο Γιώργος Μαργώνης αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος Ευρώπης της Philip Morris International με ευθύνη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη
- Τσαγκαράκης: Οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή – Οι κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωπος
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
Διαταγή πληρωμής: Η νέα fast track διαδικασία προς τον πλειστηριασμό – Πώς πρέπει να αντιδράσει άμεσα ο οφειλέτης
Ο ΚΜ και οι λόγοι για πρόωρες εκλογές, ο αιφνιδιασμός 3 μετοχών, 3 top επενδυτές στην ΑΜΚ της Credia και τα γενέθλια της Βρεττού, το war room του ΜΜ και τα μυστήρια του Κύπριου Κλεάνθους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.