• AUTO

    Dirt Games στο Διαδρόμιο!

    Dirt Games στο Διαδρόμιο!


    Η συνέχεια του Πρωταθλήματος Crosscar – EKO Racing Dirt Games θα δοθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο «Διαδρόμιο».

    Δεκατρία Crosscars με όλους τους πρωταγωνιστές του θεσμού θα αναμετρηθούν στον τρίτο αγώνα της χρονιάς, ενώ 6 Crosscars και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο θα αγωνιστούν με κανονισμούς Ατομικής χρονομέτρησης. Ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, Γιάννης Χεκιμιάν, με Speedcar Xtrem, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το σημαντικό πλεονέκτημα που του έχουν εξασφαλίσει οι δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες που έχουν διεξαχθεί.

    Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, μια που θα βρεθεί απέναντι στον πρωταθλητή του 2020, Νώντα Καρανικόλα με LaBase RX01. O Καρανικόλας, προερχόμενος από μια εξαιρετική εμφάνιση στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, όπου τερμάτισε τρίτος στην Ελληνική κατάταξη, θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον πρωτοπόρο Χεκιμιάν. Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και οι δύο οδηγοί από την Κύπρο, Νίκος Θωμά και Γιώργος Γεωργίου αμφότεροι με Semog Trophy.

    Τα αδέλφια Μιχάλης και Γιώργος Δημούσης (Semog Trophy), ο Σπύρος Ράπτης (Planet Kartcross), o Μιχάλης Τακιδέλλης (Yacar Sport) και ο DPAL (Semog Bravo), θα χρησιμοποιήσουν την ταχύτητα τους και την εμπειρία τους στο «Διαδρόμιο» για να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο. Ικανοί για όλα είναι και οι Στέφανος Ρέλλας με Semog Bravo και ο «τοπικός» Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος με Speedcar Xtrem. Την πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνα Rallycross, θα κάνουν οι Θοδωρής Μυλωνάκος με Speedcar Xtrem και ο Παναγιώτης Λάτσης με το νέο του Speedcar Wonder.

    Dirt Games στο Διαδρόμιο!

    Στην ατομική χρονομέτρηση θα απολαύσουμε 5 Crosscars, με τον Βασίλη Πετρόπουλο (SR Kartcross) στην κατηγορία Open, τον πρωτοεμφανιζόμενο Μιλτιάδη Μιλτιάδους από την Κύπρο και τον Γιάννη Χεκιμιάν με Speedcar Wonder στα 750cc και τους Στέφανο Ρέλλα (Semog Bravo) και Παναγιώτη Λάτση (Speedcar Wonder) στα 600cc.

    Μοναδική συμμετοχή με αγωνιστικό αυτοκίνητο, ο πάντα εντυπωσιακός Αλέξανδρος Χαλιβελάκης με Ford Escort Mk2. Στην κατηγορία Junior μοναδικός συμμετέχοντας θα είναι ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου (Semog Bravo), ο οποίος μετά τις διακρίσεις του στα καρτ, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα σε χωμάτινες επιφάνειες. Η αγωνιστική δράση του αγώνα, που διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας με την υποστήριξη του ΙΚΤΕΟ Κιάτου, θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 10:00 με τους τέσσερεις προκριματικούς γύρους, ενώ την Κυριακή, επίσης από τις 10:00 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί, ο τελικός καθώς και η Ατομική Χρονομέτρηση.

    Η είσοδος για τους θεατές και τις δυο ημέρες θα είναι ελεύθερη.

    Dirt Games στο Διαδρόμιο!

    Διαβάστε επίσης:

    F1: Ποιος μετρά τα λεφτά;

    Audi: Επετειακή έκδοση RS Q3!

     



    ΣΧΟΛΙΑ