• AUTO

    Απίστευτο! Η Maserati το γυρίζει στα ηλεκτρικά!

    Maserati


    Ο Sergio Marchionne αποκάλυψε πως υπάρχει ήδη καταρτισμένο ένα πλήρες σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο πάνω από το 50% των μοντέλων της FCA μέχρι το 2022 θα είναι ηλεκτρικά. Καλά ως εδώ αλλά το επίσης οξύμωρο είναι πως η θρυλική Maserati που ταλαντεύεται να κατασκευάζει υπεραυτοκίνητα επιδόσεων θα πρωτοστατήσει σε αυτή την προσπάθεια… Οι τάσεις της εποχής θέλουν όλο και περισσότερα αυτοκίνητα να μετατρέπονται σε ηλεκτρικά. Σε δυο χρόνια λοιπόν θα δούμε τι βγάλει το ιταλικό εργοστάσιο και κατά πόσο αυτό θα ανταποκρίνεται στο παραδοσιακό σύμβολο με την τρίαινα.

    Maserati

    Για να γίνει πράξη όμως κάτι τέτοιο και να χαραχθεί η νέα πορεία προς το μέλλον, προϋποθέτει και κάποιες επιπρόσθετες ενέργειες που θα προετοιμάζουν κατάλληλα το έδαφος. Όπως είναι για παράδειγμα, η εξέλιξη μιας εντελώς νέας πλατφόρμας, η οποία θα αποτελέσει τον βασικό κορμό για την μελλοντική γκάμα της Maserati, εννοείται έτοιμη να δεχθεί την ηλεκτροκίνηση σε όλες της τις μορφές.

    Ποια μοντέλα θα ανοίξουν το χορό των ηλεκτρικών προτάσεων; Μα φυσικά οι Levante και Quattroporte έχουν αναλάβει να επωμιστούν το δύσκολο έργο σε αρχική φάση, προκειμένου να υιοθετήσουν τα νέα ήθη της ιταλικής εταιρίας, δεν γίνεται διαφορετικά να ανταγωνιστούν άλλους μεγάλους κατασκευαστές που χρονικά προηγούνται στις εξελίξεις. Εδώ θα είμαστε να σας ενημερώσουμε για τα περαιτέρω, το μόνο σίγουρο είναι πως ο χάρτης θα αλλάξει άρδην και έχουν να δουν πολλά τα ματάκια μας…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η σπάνια Maserati του Fangio δημοπρατείται έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα σοκ: Πόσο καταστροφικοί για την υγεία είναι οι ρύποι;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανακοίνωση-βόμβα από τη Volvo! Μάθε τι αποφάσισε…



    ΣΧΟΛΙΑ