Η αναβαθμισμένη έκδοση του εμβληματικού FIAT Panda είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελίες στην Ελλάδα, με τιμή που ξεκινάει από τις 16.700 για το επίπεδο εξοπλισμού Urban.
Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πλήρες πακέτο υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), με προηγμένα συστήματα ασφάλειας όπως αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, διατήρηση του οχήματος στην λωρίδα κίνησης, καθώς και αναγνώριση των σημάτων του ΚΟΚ και της κόπωσης του οδηγού.
Παράλληλα, ουσιαστική αναβάθμιση στην καμπίνα εξασφαλίζει τόσο ο στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων 7” που διαθέτει τρεις επιλογές απεικόνισης, όσο και το νέας σχεδίασης τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια για τον έλεγχο του ηχοσυστήματος και των συστημάτων ADAS.
Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης κλιματισμός, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, cruise control, ηχοσύστημα με οθόνη 5”, ψηφιακός δέκτης ραδιοφώνου (DAB) και Bluetooth, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού καθώς και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι/θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες.

Η κορυφαία και πιο δυναμική έκδοση Cross διαφέρει εξωτερικά χάρη σε ειδικούς προφυλακτήρες, προστατευτικά στα φτερά, προστατευτικές ποδιές εμπρός-πίσω, φώτα ημέρας LED, τροχούς 15” και φιμέ πίσω τζάμια.
Στο εσωτερικό επιπλέον των στοιχείων του Urban υπάρχουν καθίσματα με επενδύσεις από υλικό seaqual, infotainment με οθόνη αφής 7”, δέκτη DAB και συνδεσιμότητα Android Auto και Apple CarPlay, αισθητήρας φωτός/βροχής καθώς και αυτόματη λειτουργία για τους προβολείς. Τα FIAT Panda θα βρίσκονται στις εκθέσεις της μάρκας από τον Οκτώβριο, συνοδευόμενα από 5 χρόνια εγγύησης μηχανικών και οδικής βοήθειας.
Σε όλες τις εκδόσεις την ισχύ εξασφαλίζει ένα υβριδικό σύστημα με κινητήρα βενζίνης που αποδίδει 70 HP και είναι ιδιαίτερα οικονομικό, ολοκληρώνοντας την εικόνα του ιδανικού αυτοκινήτου πόλης.
Ταυτόχρονα εκπέμπει πολύ χαμηλούς ρύπους, έτσι ώστε τα τέλη κυκλοφορίας να είναι μηδενικά και η καθημερινή κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας ελεύθερη.
Διαβάστε επίσης:
ΠΟΠ προϊόντα: Στη Βουλή σχέδιο νόμου – Τι θα ελέγχουν οι νέες ρυθμίσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: Στο 100% η κρατική ενίσχυση για τις ζημιές στις κατοικίες στην Κρήτη
- Παπαθανάσης: Ξεκινά το Achaia Pass 2026-2027 με προϋπολογισμό 680 χιλ. ευρώ
- Χρηματιστήριο: Τούρμπο οι τράπεζες, πέρασε την τιμή στόχο της Πειραιώς Sec. η Optima, έπιασε και τα 50,30 η Metlen στο Λονδίνο
- Morgan Stanley για ευρωπαϊκές τράπεζες: Από τη διόρθωση στην ευκαιρία – Η Alpha Bank στις κορυφαίες επιλογές
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Μια βραδιά για τη Μεσόγειο στο Μονακό πριν τον γάμο του Sir Stelios, η αργυρή επέτειος του ζεύγους Τσάκος-Κριθαριώτη, μια χαρούμενη γιορτή για το Ισραήλ, τα 100 χρόνια του οίκου Βουράκης και ο συλλέκτης – ζωγράφος Βλάσης Φρυσίρας
Η προσοχή στην Metlen, o μεθοδικός Καραβίας, τι συμβαίνει με Προκοπίου και Aqua Marina, ο Ρούμπιο και η Κίμπερλι, ο εθνικός λογιστής Σταυρούλιας, το mansion του εφοπλιστή στο Ψυχικό και η διαθήκη του Πανάρα Μαρινόπουλου
Η υπερηφάνεια του εφοπλιστή Άλεξ Λεμονίδη για την επίσκεψη στο πλοίο του Ares με τους τρεις γιους του
Γιατί η εργασία μαζί με τη σύνταξη είναι πλέον η συμφέρουσα επιλογή – Πώς λειτουργεί ο νέος «λογαριασμός» σύνταξης και εργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.