ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το bitcoin, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, υποχώρησε σήμερα κατά 9% στο χαμηλότερο επίπεδο από τα τέλη Νοεμβρίου, καθώς η απαγόρευση στο Facebook των διαφημίσεων για κρυπτονομίσματα και οι αυξανόμενες αντιδράσεις των ρυθμιστικών Αρχών για την αγορά ψηφιακών νομισμάτων δημιουργούν αναταραχή στην επενδυτική κοινότητα.
Στο χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου Bitstamp, το bitcoin υποχώρησε έως τα 9.165 δολάρια, σημειώνοντας πτώση άνω του 50% από τα υψηλά επίπεδα των σχεδόν 20.000 δολαρίων που κατέγραψε τον Δεκέμβριο.
Το νόμισμα έχει υποχωρήσει πάνω από 26% από τον περασμένο μήνα, καταγράφοντας τη χειρότερη μηνιαία επίδοσή του από τον Ιανουάριο του 2015.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Bitcoin: Νέα βουτιά στις αγορές (σχεδιάγραμμα)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Facebook απαγορεύει όλες τις διαφημίσεις κρυπτονομισμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Ανοικτή η πλατφόρμα για την ψηφιακή άρση ακινησίας οχημάτων
- Απόκοσμες εικόνες σε Κρήτη και Κυκλάδες από την αφρικανική σκόνη
- Coalition: Οι traders χρυσού κατέγραψαν έσοδα-ρεκόρ ύψους 3,9 δισ. δολαρίων το 2025
- FT Πίεση Τραμπ προς Ευρώπη: Συμμετοχή στη συμμαχία για το Ορμούζ ή τέλος τα όπλα στην Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.