Διέγραψε όλες τις χθεσινές απώλειες ο δείκτης Tadawul στο χρηματιστήριο του Ριάντ, με το δείκτη να ολοκληρώνει τις συναλλαγές με άνοδο 3,8%.
Ο δείκτης χτες έφτανε να υποχωρεί έως και 7% ενδοσυνεδριακά, στις 7001,94 μονάδες, για κλείσει 3,7% χαμηλότερα.
Την Κυριακή, η Σαουδική Αραβία προειδοποίησε ότι θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απειλή εναντίον της, καθώς το χρηματιστήριο στο Ριάντ βυθίστηκε μετά από προειδοποίηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για «σοβαρή τιμωρία» για την εξαφάνιση του συντάκτη της Washington Post, Τζαμάλ Χασόγκγι.
Υπενθυμίζεται ότι το χρηματιστήριο της Σαουδικής Αραβίας λειτουργεί από Κυριακή έως και Πέμπτη, ενώ ο MSCI κατά την έκθεση αξιολόγησης των αγορών τον περασμένο Ιούνιο, θα συμπεριλάβει την αγορά της Σαουδικής Αραβίας στις αναδυόμενες (Emerging Markets) από τον Ιούνιο του 2019.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΕΠΕΕ: Στάσιμη η πορεία της ελληνικής ένδυσης – Πιέσεις στις πωλήσεις και μείωση στις εξαγωγές βαμβακιού
- Γερουλάνος για Δούκα: Η πορεία του έχει καθυστερήσει επειδή κατέβηκε στις εσωκομματικές εκλογές
- Πορτογαλία: 17 οι νεκροί μετά το φονικό εκτροχιασμό του ιστορικού τελεφερίκ στη Λισαβόνα
- Trade Estates: Ξεκινά το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών για έως 10% του μετοχικού κεφαλαίου
