ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, διαπίστωσε την συνδρομή των προϋποθέσεων εισαγωγής και ενέκρινε την εισαγωγή του συνόλου των 68.926.799 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας «ΟΝΥΞ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 4 του ν. 3371/2005, υπό την αίρεση της έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου εισαγωγής από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Στη συνέχεια, ταυτόχρονα με την εισαγωγή των μετοχών στην Κύρια Αγορά, θα πραγματοποιηθεί η διαγραφή τους από την ΕΝ.Α.
Το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των απαιτούμενων για την εισαγωγή των μετοχών στην Κύρια Αγορά και τη διαγραφή από την ΕΝ.Α., θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης
Στουρνάρας: H επιτάχυνση στην απονομή Δικαιοσύνης είναι καταλύτης ανάπτυξης
XA: Την Πέμπτη η εισαγωγή των νέων μετοχών της Intralot
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Θετικά πρόσημα με το βλέμμα σε Ιράν και Ουκρανία – Κατρακύλα για τον αμυντικό κλάδο
- Ιράν: Θέτει όρους πριν τις συνομιλίες με ΗΠΑ – Ζητά εκεχειρία στον Λίβανο και αποδέσμευση περιουσιακών στοιχείων
- Palantir: Ψήφος εμπιστοσύνης από Τραμπ εν μέσω μάχης για την ΤΝ – Στο επίκεντρο τα συμβόλαια με το Πεντάγωνο και το σύστημα Maven
- Τελεσίγραφο Τραμπ πριν τις συνομιλίες στο Πακιστάν: Στο τραπέζι νέα πλήγματα κατά του Ιράν, εν μέσω κρίσης στο Ορμούζ και κλιμάκωσης στον Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.